Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Rubenis: "Nobraucu pietiekami labi"

Jānis Pārums

Rubenis: "Nobraucu pietiekami labi"
Mārtiņš Rubenis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc Pasaules kausa otrā posma Īglsā (Austrija), Latvijas kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis, kurš ieņēma 12. vietu (pēc pirmā brauciena bija septītais), portālam Sportacentrs.com atzina, ka ar rezultātu kopumā ir apmierināts, jo vietu izvietojumu zināmā mērā ietekmēja arī laika apstākļi.

"Laiks mūs īpaši nelutināja. Vakar vakarā bija spēcīgs vējš, tieši tāpēc šodien sacensības tika pārceltas agrāk. Otrajā braucienā palika siltāks, sarma ļoti ātri auga, tāpēc arī varēja redzēt, ka tie, kas pirmajā braucienā bija ar sliktākiem rezultātiem, otrajā braucienā (startējot vieni no pirmajiem – aut.) uzrādīja ļoti labus rezultātus," Mārtiņš Rubenis atzina, ka savas korekcijas rezultātos ieviesa laika apstākļi. "Visā visumā neko sliktu nevaru pateikt. Nobraucu pietiekami labi, vismaz pašam bija tāda sajūta. Varbūt otro braucienu varēja nedaudz labāk nobraukt... Kļūdiņas, protams, bija, bet ne tik būtiskas. Taču tie rezultāti bija tik blīvi, ka tikpat labi varēju būt sešas vietas augstāk vai zemāk."

"Mēs darām to, ko varam izdarīt, strādājam pēc plāna. Rezultāti šobrīd ir tādi, kādi viņi ir. Tie ne vienmēr atspoguļo to, vai viss ir izdarīts kā iecerēts. Strādājam domājot par Vankūveras olimpiādi, bet ne vienmēr viss iet pēc mūsu prāta. Pat tad, ja mēs visu esam izdarījuši, ne vienmēr tas ir noteicošais rezultātā. Sports ir sports, ledus ir slidens, visādi mēdz būt," Rubenis filozofiski prātoja par rezultātiem sezonas sākumā.

Jautāts kāpēc Mārtiņš nestartēja stafetē, viņš atbildēja: "Tur viss bija diezgan neskaidri. Komanda startam bija jāpiesaka pāris dienas iepriekš, bet atlasē es nobraucu lēnāk par Gunti [Rēķi], tāpēc viņš arī šodien startēja. "

     [+] [-]

, 2009-11-29 15:57, pirms 15 gadiem
ceram, ka OS viss būs čikiniekā

  -3 [+] [-]

, 2009-11-29 16:08, pirms 15 gadiem
visiem šāda veida blakusapstākļi ir vienādi

  +3 [+] [-]

, 2009-11-29 16:13, pirms 15 gadiem
Grēbers rakstīja: visiem šāda veida blakusapstākļi ir vienādi
nepiekrītu. ja sāk parādīties sarma utt utml, tad ir diezgan būtiski kad tu brauc. paskaties pirmā un otrā brauciena rezultātus, atšķirību un sapratīsi

     [+] [-]

, 2009-11-29 17:15, pirms 15 gadiem
Piekrītu, jo skatījos 2.brauciena atkārtojumu Rai Sport +. Mārtiņš nobrauca bez redzamām kļūdam, bet rezultāts- ne visai. Trasē bija sakritušas lapas, bet visticamāk- slieču vaina.

     [+] [-]

, 2009-11-29 18:50, pirms 15 gadiem
Jursi2 rakstīja: nepiekrītu. ja sāk parādīties sarma utt utml, tad ir diezgan būtiski kad tu brauc. paskaties pirmā un otrā brauciena rezultātus, atšķirību un sapratīsi
Piekriitu