Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Šiciem 2. vieta Nāciju kausā un ceļazīme uz PK

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šiciem 2. vieta Nāciju kausā un ceļazīme uz PK
Juris un Andris Šici
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Brāļi Andris un Juris Šici piektdien Altenbergā (Vācija) izcīnījuši otro vietu Nāciju kausa sacensībās, tādējādi izpildot kvalifikāciju Pasaules kausa (PK) sacensībām, kas notiks rīt un parīt.

Šici Nāciju kausa uzvarētājiem krieviem Mihailam Kuzmičam un Staņislavam Mihejevam zaudēja tikai 0.084 sekundes. PK kvalificējās arī Uldis Bērze un Andrejs Logins, kuri ierindojās 5. vietā, bet „aiz strīpas” palika Oskars Gudramovičs ar Pēteri Kalniņu. Viņiem 17. vieta 18 duetu konkurencē.

Vieninieku sacensībās 8. vietu izcīnīja Inārs Kvilenieks, kvalificējoties startam PK posmā, bet Kristaps Mauriņš ar 24. rezultātu palika ārpus kvalifikāciju izpildījušo skaita (20). Sieviešu sacensībās kvalifikāciju izpildīja abas mūsējās - Maija un Elīza Tīrumas, ieņemot attiecīgi 6. un 12. vietu.

Dāmu un vīriešu divnieku sacensības notiks rīt, bet svētdien paredzētas sacensības kungu vieniniekiem.

Izmantotie resursi:
Home - International Luge Federation

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja