Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:13, Did:0, useCase: 3

Kivlenieks kvalificējas PK posma pamatsacensībām

Jānis Celmiņš

Kivlenieks kvalificējas PK posma pamatsacensībām
Inārs Kivlenieks
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas kamaniņu braucējs Inārs Kivlenieks šodien Kēnigzes (Vācija) trasē sasniedzis sesto ātrāko rezultātu Nāciju kausa izcīņas kārtējā posmā un kvalificējies Pasaules kausa posma pamatsacensībām.

Uzvaru sacensībās svinēja šveicietis Štefans Hoeners, kurš Kēnigzes trasi veica 47,434 sekundēs un savu tuvāko sekotāju Bengtu Veldenu apsteidza vien par vienu sekundes tūkstošdaļu. Trešo vietu ieņēma kanādietis Džefs Kristijs.

Inārs Kivlenieks no uzvarētāja atpalika par 0,099 sekundēm un ierindojās sestajā vietā, tādejādi kvalificējoties Pasaules kausa posma pamatsacensībām. Bez Kivlenieka Kēnigzes posmā startēs tikai Maija Tīruma un brāļi Andris un Juris Šici.

Izmantotie resursi:
fil-luge.org

Slēpts komentārs: Rambāna kungs

  +1 [+] [-]

, 2010-01-01 21:05, pirms 14 gadiem
Rambāna kungs rakstīja: Ak kungs!!! "Taads panaakums"
"gudri" dir*t esportā gan ir panākums

     [+] [-]

, 2010-01-01 21:41, pirms 14 gadiem
Gudriniek,ieraudzītu pa kurieni tiem braucējiem ir jāšļūc,tu piedi.stu bikses,nevis "jūsmotu" par panākumu.Jebkurš sportists,kurš cenšas sevi pierādīt pasaulē ir cienījams.