Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Kaufmanis ar Kleinbergu trešie Eiropas kausa posmā Siguldā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kaufmanis ar Kleinbergu trešie Eiropas kausa posmā Siguldā
Dāvis Kaufmanis un Ivo Kleinbergs startā. Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Šodien Siguldas bobsleja trasē tika aizvadīts ceturtais Eiropas kausa posms, kurā Dāvis Kaufmanis kopā ar Ivo Kleinbergu ierindojās trešajā pozīcijā, kamēr Emīls Cipulis ar Lauri Kaufmani sasniedza septīto labāko rezultātu divu braucienu summā. Kopvērtējumā pēc četriem posmiem Kaufmanis atrodas otrajā vietā.

Vīriešu divnieku sacensībās tāpat kā vakar piedalījās 12 ekipāžas. Atšķirībā no trešā posma Dāvis Kaufmanis startēja kopā ar Ivo Kleinbergu, kamēr Emīls Cipulis ar Lauri Kaufmani. Šodien cīņa par goda pjedestālu bija spraigāka. Pirmajā braucienā līderpozīcijās izvirzījās krievs Maksims Adrianovs, apsteidzot šveicieti Lorenconi, kamēr trešo pozīciju ieņēma Dāvis Kaufmanis. Emīls Cipulis pirmo braucienu noslēdza septītajā vietā.

Otrais brauciens ļoti veiksmīgs izdevās šveicietim Mihaelam Kūnenam, kurš ar labāko laiku braucienā pacēlās uz otro vietu kopsummā. Uzvaru nosargāja krievs Adrianovs, kamēr Dāvis Kaufmanis ar otru labāko laiku braucienā spēja saglabāt trešo vietu. Sešinieku noslēdza divas krievu ekipāžas, kamēr Emīls Cipulis ar Lauri Kaufmani ierindojās septītajā vietā, no uzvarētāja atpaliekot par 0.66 sekundēm.

Eiropas kausa kopvērtējumā pēc četriem posmiem Dāvis Kaufmanis ieņem otro vietu. Pirmais ir šveicietis Kūnens, kurš apsteidz latviešu pilotu par diviem punktiem.

Sieviešu konkurencē tāpat kā trešajā posmā pārliecinošu uzvaru svinēja krieviete Aļona Osipenko, kas par vairāk kā sekundi apsteidza savu tautieti Anastasiju Dudkinu. Kopumā piedalījās četras ekipāžas, bet neviena no Latvijas.

Izmantotie resursi:
https://www.ibsf.org/en/component/e...
https://bobslejs.lv/raksts/davim-ka...

     [+] [-]

, 2020-12-20 15:39, pirms 3 gadiem
Hm, mājas trasē tomēr prasījās labāki rezultāti.

Stūmējs Lindenblats šobrīd labākais no Eiropas kausu komandas. Vakar D. Kaufmanim starti ar Lindenblatu bija 4,83 un 4,86, bet šodien ar Kleinbergu 4,90 un 4,91. Nedaudz lēnāks par šiem šķiet L. Kaufmanis.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-20 15:41, pirms 3 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Hm, mājas trasē tomēr prasījās labāki rezultāti.

Stūmējs Lindenblats šobrīd labākais no Eiropas kausu komandas. Vakar D. Kaufmanim starti ar Lindenblatu bija 4,83 un 4,86, bet šodien ar Kleinbergu 4,90 un 4,91. Nedaudz lēnāks par šiem šķiet L. Kaufmanis.
L.Kaufmanim bija trauma

  -2 [+] [-]

, 2020-12-20 16:06, pirms 3 gadiem
Neizdevušies daudzcīņnieki un lodes grūdēji klauvē pie elites durvīm..

     [+] [-]

, 2020-12-20 19:21, pirms 3 gadiem
Kopumā vērtējot, ļoti veiksmīga nedēļas nogale Latvijas renes sportu pārstāvjiem. Es pat nevaru saskaitīt visas medaļas, sākot ar Dukura zeltu un beidzot ar šo K&K bronzu

     [+] [-]

, 2020-12-21 09:26, pirms 3 gadiem
Varēs atkal prēmijas uzprasīt ! U-26 grupā arī