Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Ekmanis: "Maskalānam jāiebrauc vismaz desmitniekā"

Jānis Pārums

Ekmanis: "Maskalānam jāiebrauc vismaz desmitniekā"
Zintis Ekmanis
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas Bobsleja federācijas viceprezidents Zintis Ekmanis sarunā ar Sportacentrs.com atklāja ar kādiem rezultātiem federācija būs apmierināta nedēļas nogalē gaidāmajā Eiropas čempionātā, kas vienlaikus būs arī Pasaules kausa posms.

Jāatgādina, ka Vinterbergas trasē Vācijā gan divniekos, gan četriniekos startēs tikai viena Latvijas ekipāža ar pilotu Edgaru Maskalānu.

"Būsim apmierināti, ja iebrauksim pirmajā sešiniekā, taču apmierinās arī desmitnieks," sacīja Zintis Ekmanis. "Treniņi ir treniņi, pēc tiem neko daudz nevar spriest. Ir veči, kas ir jāņem un ar pārējiem arī jācīnās, ja veiksme būs mūsu sabiedrotā. Ekipāža nav vēl sastrādājusies, tam vajadzīgs laiks. Iespējams, pamainīsim kādu stūmēji, to nevar zināt. Jebkurā gadījumā galvenie mači mums ir pasaules čempionāts."

"Vinterbergas trase ir līdzīga Īglsai – viegla, bet smalka un niansēta. Īglsā Maskalāns nebija sasniedzis savu labāko formu (četriniekos Edgars izcīnīja 10., divniekos - 11. vietu – aut.). Cerēsim, ka šajā nedēļas nogalē viss būs kārtībā. Trasē ir daudz sīku, acīm neredzamu knifu, ko Edgars atkodīs varbūt tikai pēc pāris gadiem. Tas ir pieredzes jautājums. Es bobslejā nobraucu 15 gadus, bet vēl savā 13. un pat 14. sezonā daudz ko mācījos," uzsvēra Ekmanis.

Pasaules kausa posms un vienlaikus Eiropas čempionāts Vinterbergas trasē notiks nedēļas nogalē. Sestdien plkst. 13:45 startēs divnieki, bet dienu vēlāk plkst. 14:00 medaļu sadali uzsāks četrinieku ekipažas. Abās dienās sacensības tiešraidē varēs vērot kanālā "Viasat Sport Baltic".

  +7 [+] [-]

, 2011-01-20 16:55, pirms 13 gadiem
Maskalānam jāiebrauc vismaz desmitniekā....pretējā gadījumā nāksies atzīt savu kļūdu!

  -3 [+] [-]

, 2011-01-20 16:58, pirms 13 gadiem
Bet es nesaprotu kāpēc šajā posmā nebrauks Melnbārdis?????? Vismaz pieredzi iegūs kāpēc jābrauc tajos eiropas kausos ja jau ir nauda kā teica un var braukt tagad Pasaules kausa posmos un vēl Eiropas čempī??????

  -2 [+] [-]

, 2011-01-20 17:02, pirms 13 gadiem
Abās dienās sacensības tiešraidē varēs vērot kanālā "Viasat Sport Baltic".... kaut kur netā sameklēs ko labāku!

  +1 [+] [-]

, 2011-01-20 17:09, pirms 13 gadiem
Melbārdis četriniekos nevar braukt PK, bet kāpēc nebrauc divniekos, to gan nesaprotu.

  -3 [+] [-]

, 2011-01-20 17:21, pirms 13 gadiem
miris sports

  +2 [+] [-]

, 2011-01-20 17:22, pirms 13 gadiem
maris777 rakstīja: Melbārdis četriniekos nevar braukt PK, bet kāpēc nebrauc divniekos, to gan nesaprotu.
Tāpēc, ka viņš tagad brauc EK, lai varētu nodrošināt dalību PK arī četriniekos

  +2 [+] [-]

, 2011-01-20 17:40, pirms 13 gadiem
NenadTrajkovic rakstīja: miris sports
Nesmīdini,aizgāja Miņins un tagad uzreiz miris sports,sinī sporta veidā mums ir tradīcijas un tas ir tikai laika jautājums,kad mēs atkal būsim topā. Ja runāt atklāti,tad uz Maskalānu es pat īpaši neceru,nezinu kapēc. Viņš man nedaudz atgādina Gati Gūtu,labs braucējs kurš atsevišķos gadījumos sešiniekā var tikt,bet trijniekā ne. Viņam pietrūkst tā niknuma,kas ir vajadzīgs. Es vairāk ceru uz Osi,ka viņš Miņinu aizstās. Potenciāls viņam ir liels. Ja jau savās vienās no pirmajām sacīkstēm tu vari iekļūt trijniekā,kaut arī tas ir Eiropas kauss,tas jau daudz ko nozīmē.

  +1 [+] [-]

, 2011-01-20 17:49, pirms 13 gadiem
... 14 gados pat kārtīgu bizi sapīt neesi iemācījies. Klīsti kā nekopts bomzis...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-20 18:20, pirms 13 gadiem
ekmani tu esi kapeiku pis_js!!! tagad kaarta izeest beļavnieku maskalaanu un miljumiņš ositis buus numur 1 ne?!
kaut kaa jociigi ka prusis aizbrauca uz moricu,bet maskalans,lai kuļās pats...lai pēc tam varētu gudri _irst ka redz nav čalim rezultāta...atdosim ka labako tehniku melbaardim un lai edža brauc uz iriju stradaat...

scenāriju es tev uzraxtiju,ta ka vari izmantot...

labi ka es neskatos vsba,lai nedzirdeetu tavu attaisnojumus un gudros komentaarus!
cik daudz normaalu pilotu tu esi nobraķējis ar savaam santabarbaras intrigaam! kauns!

  -4 [+] [-]

, 2011-01-20 18:22, pirms 13 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Nesmīdini,aizgāja Miņins un tagad uzreiz miris sports,sinī sporta veidā mums ir tradīcijas un tas ir tikai laika jautājums,kad mēs atkal būsim topā. Ja runāt atklāti,tad uz Maskalānu es pat īpaši neceru,nezinu kapēc. Viņš man nedaudz atgādina Gati Gūtu,labs braucējs kurš atsevišķos gadījumos sešiniekā var tikt,bet trijniekā ne. Viņam pietrūkst tā niknuma,kas ir vajadzīgs. Es vairāk ceru uz Osi,ka viņš Miņinu aizstās. Potenciāls viņam ir liels. Ja jau savās vienās no pirmajām sacīkstēm tu vari iekļūt trijniekā,kaut arī tas ir Eiropas kauss,tas jau daudz ko nozīmē.
Pajāt tās tradīcijas, ja apkārt pilns ar fendermaņiem. Rumāņiem ari ir tradīcijas. Nav rezultātu, nebus naudas un jauni cilvēki nenāks. Nav ko starot par Melbārža startiem-saliec citu izlasu divus stīmējus kopā un tad paskatisimies. Paskaties kā jaunie krievi laiž!!! 6nieks Ekmaņa slapjajos sapnīšos. Šogad vēl tas ir iespējams, jo visi(!!!) eksperimentē pēc OS, tikai mēs maucam uz maxi, bet rezultātā esam otrajā desmitā no diviem! Tas tas pats kas Briča 50 vietas biatlona- tās ir bet prieka nekāda.

  -1 [+] [-]

, 2011-01-20 18:32, pirms 13 gadiem
Zinti, saproti, ja nebūs kaut cik pieklājīgu vietu pasaules kausā, eiropas čempi un pasaules čempī..,tad ar sponsoriem būs tūtē un tad jau pasam būs jāieņem darba tirgus..,ak ja..,bet Tu taču neko citu nemāki darīt..,nu tad lūdzies, lai Edžam paveicās...,savadāk Tavs krēsls jau šupojās...!!!

     [+] [-]

, 2011-01-20 18:38, pirms 13 gadiem
14. gados neesi atkodis visas gudribas? atkal aizstavi Maskalanu? cik ilgi aizstavesi vinju? Kamed vinjam bus 40 un teiksi, ka tomer vins joprojam nav gatavs shitadam trasem. Nu cik var taisnoties.

  -2 [+] [-]

, 2011-01-20 18:41, pirms 13 gadiem
NenadTrajkovic rakstīja: Pajāt tās tradīcijas, ja apkārt pilns ar fendermaņiem. Rumāņiem ari ir tradīcijas. Nav rezultātu, nebus naudas un jauni cilvēki nenāks. Nav ko starot par Melbārža startiem-saliec citu izlasu divus stīmējus kopā un tad paskatisimies. Paskaties kā jaunie krievi laiž!!! 6nieks Ekmaņa slapjajos sapnīšos. Šogad vēl tas ir iespējams, jo visi(!!!) eksperimentē pēc OS, tikai mēs maucam uz maxi, bet rezultātā esam otrajā desmitā no diviem! Tas tas pats kas Briča 50 vietas biatlona- tās ir bet prieka nekāda.
Izskatās ar dzīvi baigi esi neapmierināts P.S. Un Bricis ir pēc slimības,ja nezināji. Sezonas sākums viņam bija pieklājīgs,zinot Brici uz pasaules čempi būs atpakaļ formā + mums tagad ir Rastargujevs,uz kuru var cerēt.