Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdis Siguldā startēs svētdien, Bērziņš – sestdien

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Melbārdis Siguldā startēs svētdien, Bērziņš – sestdien
Oskars Melbārdis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Nedēļas nogalē Siguldā norisināsies Pasaules kausa posms bobslejā, turklāt svētdien tiks dalītas Eiropas čempionāta godalgas divniekos. Sacensībās gaidāma Oskara Melbārža atgriešanās augstākajās aprindās.

Jau iepriekš tika vēstīts, ka Siguldas trasē notiekošajā Pasaules kausa posmā gaidāma Oskara Melbārža atgriešanās, bet izlases treneris Sandis Prūsis vēl nebija pieņēmis lēmumu, kad – sestdien vai svētdien – viņš dosies uz starta.

Šodien laikraksts "Diena" vēsta, ka Melbārdis startēs svētdien, kad arī tiks dalītas Eiropas čempionāta medaļas divniekos. Tādējādi sestdien startēs Ralfs Bērziņš, kurš pagājušajā nedēļā piedalījās pasaules junioru čempionātā Vinterbergā. Abas dienas uz starta stāsies Oskars Ķibermanis.

Olimpiskais čempions Melbārdis savainojuma dēļ šosezon nav piedalījies Pasaules kausa sacensībās, apritē atgriežoties ar Eiropas kausu. Ķibermanis divniekos sezonas kopvērtējumā ir trešais, bet četriniekos viņš ir ceturtajā vietā.

Eiropas čempionāts četriniekiem tika aizvadīts janvārī Vinterbergā, un visu goda pjdestālu aizņēma mājinieki vācieši. Uzvarēja Johanness Lohners, otrais bija Frančesko Frīdrihs, bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Niko Valters.

Pasaules čempionāts nākamajā un aiznākamajā nedēļā notiks Altenbergas trasē Vācijā.

Izmantotie resursi:
https://www.diena.lv/raksts/sports/...

     [+] [-]

, 2020-02-12 20:38, pirms 4 gadiem
Tad OS čempionu medaļas arī pasniegs svētdien?

     [+] [-]

, 2020-02-12 21:01, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Tad OS čempionu medaļas arī pasniegs svētdien?
LTV7 programmā rakstīts, ka sestdien 14:55.

     [+] [-]

, 2020-02-12 21:12, pirms 4 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: LTV7 programmā rakstīts, ka sestdien 14:55.
Paldies.