Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Melbārdis atpaliek tikai no vāciešiem un ierindojas piektajā vietā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Melbārdis atpaliek tikai no vāciešiem un ierindojas piektajā vietā
Oskars Melbārdis. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Eiropas kausa otrajā posmā, kas norisinājās Altenbergas trasē Vācijā, Oskara Melbārža pilotētais četrinieks ierindojās piektajā vietā. Priekšā atradās tikai mājinieki.

Oskars Melbārdis, Edgars Pirogs, Edgars Nemme un Māris Priekulis pirmajā braucienā sasniedza ceturto labāko laiku, savukārt otrajā braucienā viņi bija sestie. Kopvērtējumā tas deva piekto pozīciju. Uz starta stājās 17 ekipāžas, bet finišu sasniedza par trim mazāk.

Uzvaru izcīnīja Riharda Elsnera pilotētais četrinieks, kas finišu sasniedza pēc minūtes un 50,05 sekundēm. Otrajā vietā bija Jonass Janušs (0,24 sekundes aiz līdera), bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena stājās Benets Bušmillers. Viņš pēc pirmā brauciena bija tikai piektais, bet uzvarēja otrajā braucienā.

Eiropas kausa posms Altenbergā

VPilotsValstsLaiks
1.Rihards ElsnersVācija1:50.05
2.Jonass JanušsVācija+0.24
3.Benets Bušmillers+0.27
4.Hanss Pēters HannighofersVācija+0.36
5.Oskars MelbārdisLatvija+0.57
6.Lemins DīnsLielbritānija+0.68

     [+] [-]

, 2019-12-07 13:54, pirms 4 gadiem
juhū,panākam vadību-Melbārdis 3:2 Tentea

     [+] [-]

, 2019-12-07 13:58, pirms 4 gadiem
Varētu būt, ka Melbārža rīcībā ir otrs labākais Latvijas četrinieku bobs (jo Bērziņš Ziemeļamerikā startēs tikai ar divnieku), tomēr rezultāts ne tik labs, kā gribētos (man kā līdzjutējam ). Acīmredzot pauze un jaunie stūmēji ir "pie vainas".

     [+] [-]

, 2019-12-07 14:04, pirms 4 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Varētu būt, ka Melbārža rīcībā ir otrs labākais Latvijas četrinieku bobs (jo Bērziņš Ziemeļamerikā startēs tikai ar divnieku), tomēr rezultāts ne tik labs, kā gribētos (man kā līdzjutējam ). Acīmredzot pauze un jaunie stūmēji ir "pie vainas".
abiem ir vienlīdz labi Wallner bobi...varbūt, tikai labākās slieces visas ir Amerikā

     [+] [-]

, 2019-12-07 14:15, pirms 4 gadiem
Startēja arī vairāki pieredzējuši piloti no citvalstu komandām, kas daudz braukuši pasaules kausa izcīņā, tostarp holandietis Ivo de Bruins, brits Lamjens Dīns, Dmitrijs Popovs un Aleksandrs Bredihins no Krievijas, tāpat vairāki daudzsološi Šveices un Itālijas piloti. Bija vairāki kritieni, tostarp otrajā braucienā pat Bredihina ekipāžai.

Eiropas kausu izlases galvenais treneris Jānis Skrastiņš :" Ir jau mazs progress, arī rezultātā, bet nu vācieši šeit bija ļoti stipri. Mūsējiem jau līdz šim trumpis bija starta ieskrējiens, pagaidām tā nav un konkurēt grūtāk, bija jau atkal izmaiņas ekipāžā, salīdzinot ar Lillehammeri. Uz priekšu ejam, pa niansēm arī ir braukšanā, bet šodien pēc pirmā brauciena sāka līt, otrajā ledus bija krietni sliktāks un bija grūti cīnīties pret vāciešiem, citi jau to galīgi nespēja. Būtu tādi apstākļi kā vakar, visādi brīnumi varēja notikt. Vācietis Buhmillers jau ar pirmajā braucienā startēja beigās un tikai tādēļ bija nedaudz zemāk, otrais viņam bija labs.

Četriniekos Altenbergā Melbārža kvartetam...

paskaties,rumāni pat kauns pielikt pie daudzsološajiem pilotiem

     [+] [-]

, 2019-12-07 15:41, pirms 4 gadiem
Kāpēc mums tik maz četrinieku ekipāžu?

     [+] [-]

, 2019-12-07 17:27, pirms 4 gadiem
maris777 rakstīja: Kāpēc mums tik maz četrinieku ekipāžu?
Gan jau Eiropā notiekošajos mačos Bērziņš arī brauks ar četrinieku. Bet jā, arī esmu pārsteigts, kāpēc tagad Eiropas kausā Kaufmanim vai Babrim nedod braukt ar četrinieku, un kāpēc Bērziņš Ziemeļamerikā brauks tikai divniekos. Smagas un nezināmas trases, tas jā, bet kaut kad taču jāsāk!