Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:12, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācija aptur Krievijas darbību organizācijā

Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācija aptur Krievijas darbību organizācijā
Maksims Adrijanovs. Foto: AP/Scanpix

LETA. Starptautiskās Bobsleja un skeletona federācija (IBSF) trešdien paziņoja, ka pārtrauc Krievijas darbību organizācijā.

Atšķirībā no citām sporta organizācijā, IBSF tikai nedēļu vēlāk pēc Krievijas iebrukšanas Ukrainas teritorijā paziņoja, ka atņems Krievijai organizācijas biedra statusu uz nenoteiktu laiku.

"Lai saglabātu atlētu drošību, vadoties pēc Starptautiskās olimpiskās komitejas (SOK) aicinājuma, nolemts atņemt Krievijas Bobsleja federācijai biedra statusu," teikts IBSF paziņojumā. "IBSF pilnībā atbalsta SOK rekomendācijas, kas attiecas uz Krievijas un Baltkrievijas sportistiem un amatpersonām."

Jau ziņots, ka SOK pirmdien aicināja starptautiskās sporta veidu federācijas neļaut Krievijas un Baltkrievijas sportistiem piedalīties sacensībās.

Tāpat arī minēts, ka IBSF lēmums ir pieņemt līdz nākamajam kongresam, kas tiks sasaukts šī gada jūlijā.


, 2022-03-03 16:42, pirms 2 gadiem
Sarkanajiem putlera fašistiem joprojām ir iespēja veidot alternatīvas sporta federācijas visos sporta veidos, kopā ar saviem vienīgajiem draugiem ANO: Baltkrievijas guberņu, Ziemeļkoreju un Sīriju...
, 2022-03-03 16:48, pirms 2 gadiem
Eritreju piemirsi
, 2022-03-03 17:47, pirms 2 gadiem
Mjanma, Nauru ?
, 2022-03-03 18:30, pirms 2 gadiem
specha rakstīja: Mjanma, Nauru ?
Tām divām gan ir sirdsapziņa
https://www.timesofisrael.com/un-ge...
, 2022-03-03 18:50, pirms 2 gadiem
Uģis Rode rakstīja: Tām divām gan ir sirdsapziņa
https://www.timesofisrael.com/un-general-assembly-including-israel-votes-overwhelmingly-to-condemn-russia/
laba tabula
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: imago/Hartenfelser/Scanpix
16

Nokritušo Cipuli izglābj brauciena anulēšana – PK kopvērtējumā nosargāts sudrabs

Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu bobslejā šovakar uzņēma Leikplesidas trase ASV. Sabojāta ledus dēļ netika pabeigts otrais brauciens, kurā krita sezonas vicelīderis Emīls Cipulis un viņa stūmēji Dāvis Spriņģis, Matīss Miknis un Krists Lindenblats, un tas Latvijas četrinieku izglāba no noslīdēšanas uz trešo vietu kopvērtējumā. Jēkabs Kalenda ar stūmējiem Lauri Kaufmani, Dāvi Kaufmani un Mairi Kļavu ieņēma 13. vietu un kļuva par junioru kopvērtējuma čempioniem.
Emīls Cipulis un Matīss Miknis. Foto: Viesturs Lācis
12

Cipulis astotais, divnieku pēdējā posmā viss pjedestāls vāciešiem

Šovakar Leikpleisidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs aizvadīts Pasaules kausa bobslejā sezonas pēdējais posms divnieku ekipāžām. Emīls Cipulis ierindojās astotajā vietā, bet trešo reizi sezonā visu goda pjedestālu aizņēma Vācijas bobslejisti.
Emīla Cipuļa četrinieks. Foto: Reuters/Scanpix
27

Cipuļa četriniekam ceturtā vieta PČ, Vācijā visas medaļas vāciešiem

Vinterbergas trasē Vācijā noslēdzies pasaules čempionāts bobslejā. Četrinieku sacensībās ceturto vietu ieguva Latvijas pilots Emīls Cipulis ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Kristu Lindenblatu, bet nu jau kārtējo titulu izcīnīja vācu pilots Frančesko Frīdrihs.