Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Rastorgujevs: "Uz pasaules čempionātu būšu optimālā formā"

Jānis Pārums

Rastorgujevs: "Uz pasaules čempionātu būšu optimālā formā"
Andrejs Rastorgujevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs, kurš Eiropas čempionātā (U-26) izcīnījis ceturto vietu 20km distancē un astoto vietu 10km sprintā, sarunā ar portālu Sportacentrs.com novērtēja savus startus, kā arī mazliet dalījās domās par gaidāmo pasaules čempionātu.

"Kopumā ir labi. Visu, ko varēju izdarīt, izdarīju. Otrais un pēdējais aplis bija švakāki, īpaši otrais. Kāpēc tā, nezinu. Nedaudz pašsajūta nebija kārtībā, arī slēpes iepriekšējā distancē slīdēja labāk. Varbūt vienkārši šoreiz nebiju tik labi gatavs," atzina Rastorgujevs. "Divdesmitniekā bija krietni labāk, tur slēpes vispār lidoja. Šaušana? Palēni jau ir, bet labāk šaut mierīgi, neko nesasteigt. Man galvenais vispār ir nostabilizēt šaušanu."

"Sportiskā forma ir laba, tagad varbūt nedaudz krītas, taču pasaules čempionātam gatavojos nopietni, arī pirms Eiropas čempionāta biju nometnē Anholcā Itālijā. Ar treneri Intaru Berkuli spriežam, ka uz pasaules čempionātu Hantimansijskā būšu optimālajā sportiskajā formā. Šobrīd esmu nedaudz noguris, bet rīt viss būs labi. Jākoncentrējas un labi jānostartē," piebilda biatlonists.

Svētdien Rastorgujevs noslēgs dalību Eiropas čempionātā ar startu 12.5km iedzīšanā, bet no 3. līdz 13. martam piedalīsies arī pasaules čempionātā, kura mājvieta šoreiz būs Hantimansijska Krievijā.

     [+] [-]

, 2011-02-27 10:43, pirms 13 gadiem
Lieliski-tā tik turpināt...

     [+] [-]

, 2011-02-28 16:35, pirms 13 gadiem
galvenais lai nesanak ka musu bobslejistiem. but par pretendentiem uz medalam