Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Furkads: "Jābūt praktiski ideālam, lai uzvarētu Sočos"

Jānis Pārums

Furkads: "Jābūt praktiski ideālam, lai uzvarētu Sočos"
Martēns Furkads
Foto: ITAR-TASS

Francijas biatlonists, pasaules čempions un Pasaules kausa ieguvējs Martēns Furkads pastāstījis par gatavošanos sezonai un par to, kas nepieciešams, lai veiksmīgi nostartētu 2014.gada Soču ziemas olimpiskajās spēlēs.

"Esmu dzimis un dzīvojis kalnainā vietā, tāpēc man reti ir problēmas ar dalību sacensībās, kas notiek augstkalnu apstākļos. Tieši tāpēc es ar nepacietību gaidu Soču olimpiskās spēles," sacīja Furkads.

"Zinu, ka man jābūt praktiski ideālam, lai uzvarētu," uzsvēra francūzis. "Nepietiekami būs vienkārši iziet uz starta un darīt savu darbu. Būs jābūt pārliecinātam par sevi. Tai pat laikā tas ir pats sarežģītākais – izjust sevi kā uzvarētāju."

"Ir lieliski trenēties komandā Tu nezini, uz ko spējīgi komandas biedri, un tā ir laba motivācija. Nav vērts tik daudz skatīties uz to, ko dara viņi. Labāk koncentrēties uz savu treniņdarbu," piebilda Furkads.

Izmantotie resursi:
Förstasidan | SVT.se

     [+] [-]

, 2013-11-25 14:36, pirms 11 gadiem
Jā, jaukto stafeti Martens noraka pilnīgi un galīgi ....