Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Pasaules kausa ieguvēja biatlonā Simona noraida apsūdzības krāpšanā, pēc nopratināšanas atbrīvota

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Pasaules kausa ieguvēja biatlonā Simona noraida apsūdzības krāpšanā, pēc nopratināšanas atbrīvota
Žilija Simona. Foto: Matthias Schrader/AP.

Pasaules kausa ieguvēja biatlonā Žilija Simona no Francijas policijas nopratināšanā ir noraidījusi apsūdzības krāpšanā ar kredītkarti. Pēc nopratināšanas viņa ir atbrīvota.

Iepriekš ziņojām, ka Francijas policija otrdien aizturējusi olimpisko vicečempioni jauktajā stafetē Žiliju Simonu, kura tiek apsūdzēta par krāpšanos ar komandas biedrenes kredītkarti. Simonu policja vakar ir nopratinājusi saistībā ar lietu, kurā viņa apsūdzēta komandas biedrenes apkrāpšanā.

“Viņa izgāja cauri parastai nopratināšanas procedūrai un vēlāk tika atbrīvota bez problēmām. Izmeklēšana turpinās. Tā bija pratināšana, kurā Džūlija apsūdzības atspēkoja, tāpat kā to viņa ir darījusi visu laiku,” sporta laikrakstam “L'Equipe” saka viņas advokāts Kristians Borels.

Pašreizējā Pasaules kausa ieguvēja tiek apsūdzēta olimpiskās čempiones Žustīnes Braisā-Bušē apkrāpšanā, proti, par to, ka viņa esot izmantojusi savas komandas biedrenes kredītkarti, lai tiešsaistē iegādātos preces 1000 līdz 2000 eiro vērtībā. Šī krāpšana esot notikusi, biatlonistēm piedaloties Blink festivāla sacensībās Sandnesā (Norvēģijā) pagājušā gada augustā.

Izmantotie resursi:
NRK.no – nyheter, tv og radio fra Norge og hele...

     [+] [-]

, 2023-10-25 22:01, pirms pusgada
Kas tur notiek? Bušē, kurš apprecējis gan Brezā, gan Ševaljē, sācis mest acis arī uz Simonu?