Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Svensens: "Protams, ka Sočos ceru izcīnīt daudz zelta medaļu"

Jānis Pārums

Svensens: "Protams, ka Sočos ceru izcīnīt daudz zelta medaļu"
Emīls Hegle Svendsens
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Daudzkārtējais pasaules čempions biatlonā Emīls Hegle Svensens pastāstījis par saviem mērķiem 2014.gada ziemas olimpiskajās spēlēs Sočos.

"Saprotu, ka ļaudis no manis olimpiskajās spēlēs gaida medaļas. Es arī gaidu. Jau iepriekš esmu uzvarējis olimpiādē un latiņu sev lieku ļoti augstu. Manā gadījumā tas strādā," sacīja Svensens.

"Tagad jūtos labi, mana gatavošanās sezonai norit pēc plāna," piebilda norvēģis. "Pēdējās nedēļās labi patrenējos kalnos Francijā. Treniņnometne augstkalnu apstākļos – svarīgs posms, kas ir atslēga panākumiem olimpiādē. Soči taču arī atrodas augstiene."

"Esmu ļoti motivēts. Domāju, ka mani sagaida laba sezona. Protams, ka ceru izcīnīt daudz zelta medaļu Sočos. Šī doma manā galvā ir visu laiku, kamēr trenējos. Bet neko nesolīšu," uzsvēra Svensens.

Svensens ir divkārtējais olimpiskais čempions, savukārt pasaules čempionātā norvēģis izcīnījis 11 zelta medaļas.

Izmantotie resursi:
TV2no - Nyheter, sport, underholdning, vær,...