Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Birkentāls un Balodis trāpa visos mērķos IBU kausa sprintā

Emils Ozerinskis

Birkentāls un Balodis trāpa visos mērķos IBU kausa sprintā
Renārs Birkentāls.

Starptautiskās biatlona savienības (IBU) kausa desmit kilometru sprintā vīriešiem Renārs Birkentāls ierindojās 41. pozīcijā un Rūdis Balodis sasniedza 56. vietu.

Desmit kilometru sprintā labāko rezultātu no latviešiem uzrādīja Renārs Birkentāls kurš ar perfektu šaušanu ierindojās 41.vietā, uzvarētājam norvēģim Hovardam Bogetveitam zaudējot minūti un 56,1 sekundi. Arī Rūdis Balodis sašāva visus desmit mērķus, Bogetveitam piekāpjoties divas minūtes un 21,1 sekundi.

Norvēģis distanci veica 23 minūtēs un 37 sekundēs un ugunslīnijā kļūdījās vienreiz. Viņš par 17,2 sekundēm apsteidza tautieti Ērlennu Bjentegārdu, kurš šaušanā kļūdījās divreiz, un par 17,3 sekundēm vienreiz nopūdelējušo krievu Maksimu Cvetkovu.

Nākamie divi IBU kausa etapi janvārī notiks Slovākijas trasē Osrblē (Slovākija). Janvāra beigās sportisti Vācijas trasē Arberā sacentīsies Eiropas čempionātā. Februārī notiks posmi Čehijā (Nove Mesto) un Šveicē (Lencerheide), bet noslēgsies sezona marta pirmajā pusē ar posmu Itālijas trasē Ridnaunā.

     [+] [-]

, 2021-12-18 22:04, pirms 2 gadiem
vēl jau rīt abas jauktās stafetes.Ja notiek Brīnums Balodim divi starti rīt.