Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Zaiceva: "Karjeru vēlos beigt ar zeltu Sočos"

Jānis Pārums

Zaiceva: "Karjeru vēlos beigt ar zeltu Sočos"
Olga Zaiceva
Foto: biathlonnews.com

Krievijas biatloniste, divkārtējā olimpiskā un pasaules čempione stafetē, pasaules čempione un olimpiskā vicečempione stafetē Olga Zaiceva atzinusi, ka karjeru vēlas beigt ar zelta godalgu individuālajā disciplīnā Soču olimpiādē

"Visu izlēmu jau pirms diviem gadiem – startēšu līdz Soču olimpiādei. Ja kādās no iepriekšējām olimpiskajām spēlēm būtu izcīnījusi visu, ko vien var, droši vien grūtāk būtu rast motivāciju. Bet tagad mans mērķis ir kļūt par olimpisko čempioni individuālajā disciplīnā. Pagaidām man ir tikai sudrabs," sacīja Zaiceva.

"Soču spēles būs dzimtenē. Ja reiz domāt par karjeras beigām, tad labāk punktu karjerai pielikt savā zemē," uzsvēra biatloniste. "Pirms diviem gadiem noformulēju sev mērķi – pielikt punktu karjerai ar startu Sočos. "

"Man ļoti patīk Soču trase. Tur ir ļoti skaisti. Un viss paveikts mūsu stilā – ar vērienu," piebilda Zaiceva.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-11-14 21:31, pirms 11 gadiem
Lai veicas!!!
Ikvienam noveeleetu beigt karjeru ar noziimiigu uzvaru

  -1 [+] [-]

, 2012-11-14 23:12, pirms 11 gadiem
Laikam atkal dopingu rij

     [+] [-]

, 2012-11-14 23:47, pirms 11 gadiem
Ja vajadzēs, šitie slāvi visus nozāļos vai izpūtīs ķīmisko miglu

  -1 [+] [-]

, 2012-11-17 19:10, pirms 11 gadiem
Krievi var arī savu panākt. Bet letiņi tālāk par blefu internetā nekur netiek. Viņus pat ar vēja tunelīti nevajag piebremzēt. Viņu vienkārši taj trasē nemaz nebūs.