Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

PK kopvērtējuma līderis Bē un viņa brālis atgriezīsies sezonas noslēdzošajā posmā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PK kopvērtējuma līderis Bē un viņa brālis atgriezīsies sezonas noslēdzošajā posmā
Juhanness Tinjess Bē. Foto: Matthias Schrader/AP/Scanpix

LETA--DPA. Norvēģijas biatlonisti Juhanness Tīngness Bē un Tarje Bē pēc Covid-19 izslimošanas šonedēļ atgriezīsies uz Pasaules kausa sezonas pēdējo posmu, kas notiks tieši Norvēģijā.

Nove Mesto notikušajā posmā abiem brāļiem Bē tika konstatēta inficēšanās ar Covid-19, kā dēļ abi nestartēja arī iepriekšējā posmā Estešundā.

Šonedēļ Pasaules kausa sezona noslēgsies ar posmu Holmenkollenē.

Juhanness Bē šajā sezonā uzvarējis 16 individuālajās sacensībās - 13 Pasaules kausā un trīs pasaules čempionātā, atkārtojot savu 2018./2019. gada sezonas rekordu. Bē jau nodrošinājis titulu, taču šajā nedēļas nogalē var pievienot vēl trīs uzvaras sprintā, iedzīšanā un sacensībās ar kopēju startu.

Pirms sezonas noslēdzošajām trim sacensībām Bē, kurš iekrājis 1319 punktus, par 371 punktu apsteidz Sturlu Holmu Lēgreidu un ir nepanākams. Andrejam Rastorgujevam 246 punkti dod 27.vietu.

Izmantotie resursi:
LETA