Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Svensens: "Bjerndālens radīja zelta ēru Norvēģijas biatlonā"

Jānis Pārums

Svensens: "Bjerndālens radīja zelta ēru Norvēģijas biatlonā"
Emīls Hegle Svendsens
Foto: Heiko Junge/Scanpix

Izcilā norvēģu biatlonista Ūles Eināra Bjerndālena lēmumu pēc nākamās sezonas beigt karjeru komentējuši viņa tautieši un komandas biedri Emīls Hegle Svensens un Tarjei Bo.

"Komandā būs nepierasti bez viņa. Viņš izlasē bija daudzus gadus," atzina Svensens. "Man bija nojauta, ka tas varētu notikt, taču es līdz pat šai dienai nezināju par pieņemto galīgo lēmumu."

"Bez šaubām, Bjerndālens pacēla latiņu jaunā līmenī. Uzvaru periods, kas sākās Nagano olimpiskajās spēlēs 1998.gadā, bija ēra, kuru viņš noslēdz. Tā bija zelta ēra Norvēģijas biatlonā. Viņš bija šīs ēras priekšgalā visu laiku. Tā ir leģenda, kura aiziet. Ir nedaudz skumji, ka aiziet tik nozīmīgs sportists manā iecienītajā sporta veidā. Taču pieļauju, ka viņam jau bija laiks aiziet. Tagad vidējais vecums komandā jūtami pazemināsies," uzsvēra Svensens.

"Norvēģu biatlonam Bjerndālens nozīmē visu. Viņš mums visiem izsita ceļu un mēs ar Emīlu [Hegli Svensenu] vienkārši to izmantojām. Viņš sakārtoja lietas ar federāciju, mēs atnācām jau pie uzklāta galda. Bjerndālens Eiropā ir izcilāks nekā domā norvēģi," sacīja cits norvēģu biatlonists Tarjei Bo.

Izmantotie resursi:
NRK – nyheter, tv og radio fra Norge og hele...

  +1 [+] [-]

, 2013-06-12 17:52, pirms 11 gadiem
Pilnīgu piekrītu. Bet vēl var teikt ka vispār visur