Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Bjerndālens: "Mērķus olimpiādei neuzstādu, uz Sočiem man vēl jātiek..."

Jānis Pārums

Bjerndālens: "Mērķus olimpiādei neuzstādu, uz Sočiem man vēl jātiek..."
Ūle Einārs Bjerndālens
Foto: AFP/Scanpix

Seškārtējais olimpiskais čempions biatlonā Ūle Einars Bjernādelens Norvēģijas plašsaziņas pastāstījis par savu gatavošanos 2014.gada ziemas olimpiskajām spēlēm Sočos.

"Testi parāda, ka salīdzinājumā ar augustu, trīs rādītāji man ir uzlabojušies. Runājot vienkāršāk – skaidrs, ka augstkalnu treniņnometne man nākusi par labu," atzina Bjerndālens.

"Olimpiskajām spēlēm Sočos nekādus mērķus sev neuzstādu," norādīja biatlona leģenda. "Es vienkārši daudz strādāju, lai būtu sportiskās formas virsotnē divas, trīs reizes sezonā. Man vēl jātiek izlases sastāvā. Taču līdz Sočiem es noteikti vēl uzlabošu formu un zinu, ka februārī būšu lieliskā gatavībā."

"Galvenais mērķis starpsezonā – optimizēt gatavošanos, atbilstoši Soču apstākļiem. Šogad piecas reizes plānots būt augstkalnu apstākļos, kopumā – 110 dienas. Tik laika nepieciešams, lai saprastu vai varēšu labi nostartēt olimpiādē," piebilda Bjerndālens.

Izmantotie resursi:
Dagbladet.no - forsiden

  +5 [+] [-]

, 2013-10-11 15:58, pirms 11 gadiem
Izcils sportists....Kaut nu Sočos dabūtu kādu medaļu, stafetē jau nu trenerim pienākums ir ielikt komandā...un 20km ar ja sašaus trojkā būs...Biatlons ir forššš.....

  +3 [+] [-]

, 2013-10-11 16:19, pirms 11 gadiem
Nevaru sagaidīt jauno sezonu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-11 20:57, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Pēdējie lielie sači lielajam Olem! Viņs ir un paliks visu laiku labākais biatlonists!
Pilniba piekritu shobrid vins ir visu laiku labakais Un ceru ka vins paradis kur vezhi ziemo