Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:11, Did:0, useCase: 3

Madona uzņems 2021. gada Eiropas junioru čempionātu biatlonā

Ints Megnis
Ints Megnis

Madona uzņems 2021. gada Eiropas junioru čempionātu biatlonā
"Smeceres sila" trase. Foto: smeceressils.lv

"Smeceres sila" trase Madonā 2021. gada sākuma uzņems atklāto Eiropas junioru čempionātu biatlonā, trešdien pavēstīja Starptautiskā Biatlona federācija (IBU).

Organizatori paziņojuši, ka sacensības notiks no 1. līdz 7. februārim.

Jau 2016. gadā tika vēstīts, ka Madonai ir ambiciozi plāni. Toreiz tika ziņots, ka 2018.gadā "Smeceres silā" būtu jānotiek IBU kausa posmam junioriem, bet 2020.gadā jau Pasaules kausam pieaugušajiem. Kaut tik ātri mērķi nav piepildījušies, IBU paziņojusi kalendāru līdz 2022. gadam un tā ietvaros iekļautas arī prestižas sacensības Madonā.

Zīmīgi, ka saskaņotajā kalendārā nedēļu pirms tam 2021. gadā no 25. līdz 31. janvārim Igaunijā notiks IBU kausa posms junioriem, bet 2022. gada martā ieplānots Pasaules kausa posms pieaugušajiem Otepē trasē Igaunijā, nedēļu pirms tam sacensībām arī tiekot aizvadītām Minskā.

Izmantotie resursi:
International Biathlon Union Announces...