Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Rīt sāksies jubilejas starptautiskais turnīrs "Riga International Curling Challenge"

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīt sāksies jubilejas starptautiskais turnīrs "Riga International Curling Challenge"
Foto: Latvijas Kērlinga asociācija.

Rīt sāksies un līdz 29. septembrim norisināsies starptautiskais kērlinga turnīrs "Riga International Curling Challenge". Šis būs jau desmitais turnīrs, kas pastāvēšanas laikā pulcējis komandas no visām trīs Baltijas valstīm, Čehijas, Vācijas, Zviedrijas, Norvēģijas, Polijas, Somijas un Šveices.

Šogad turnīrā piedalīsies komandas no Latvijas, Lietuvas un Čehijas. Uz ledus redzēsim visas trīs Latvijas izlases komandas, kurām šis ir lielisks turnīrs, lai uzsāktu gatavošanos Eiropas un Pasaules čempionātiem.

Komandas ir sadalītas divās grupās, kur notiks grupu spēles. Pēc tām katras grupas labākās divas komandas turpinās cīņu pusfinālā. Galīgo vietu sadalījumu un šī gada turnīra uzvarētājas noskaidrosim svētdien.

Pagājušā gada uzvarētājas ar Mariju Kaldvē (Turmana) priekšgalā no Igaunijas šogad turnīrā nepiedalās, tāpēc noteikti būs jaunas uzvarētājas. Spēles var vērot klātienē bez maksas Kērlinga hallē Rīgā, Biķernieku ielā 121H. Spēles tiks straumētas, un rezultātiem var sekot turnīra mājaslapā: Riga International Curling Challenge

Izmantotie resursi:
https://sports.riga.lv/lv/sports?ta...