Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

D. Dukurs: "Martinam jābūt ļoti uzmanīgam, riskēt nevajag"

Jānis Pārums

D. Dukurs: "Martinam jābūt ļoti uzmanīgam, riskēt nevajag"
Dainis Dukurs
Foto: Gints Ivuškāns, f64

Pēc pirmās sacensību dienas jeb diviem no četriem veiktajiem braucieniem Pasaules čempionātā skeletonā pārliecinošs līderis ir Martins Dukurs, bet viņa brālis Tomass ieņem astoto vietu. Pirmās dienas veikumu sarunā ar portālu Sportacentrs.com novērtēja brāļu tēvs un treneris Dainis Dukurs.

"Pirmajā braucienā Martinam bija kļūda izejā no apļa. Rīt tur jābūt ļoti uzmanīgam, var pat nokrist un tad viss darbs būs bijis vējā. Otrais brauciens bija ļoti labs, tāpēc pēc pirmās dienas Martins var būt pārliecinoši priekšā pārējiem. Ļoti labi izskatās vācieši, lai gan es neteiktu, ka viņi brauktu tīri. Ja nu vienīgi Halilovičs trases sarežģītākajās vietās izsprucis cauri veiksmīgi. Romelam un Štīlikem gan bija kļūdas pirmajā braucienā. Krievs [Tretjakovs] tik augstu ir pateicoties savam startam, braukšanā viņam tik labi vis neiet," Martina un viņa galveno konkurentu veikumu novērtēja Dainis Dukurs. "Neskatoties uz lielo pārsvaru, konkurenti ir jārespektē. Vāciešiem šī ir mājas trase, viņi ir gana labi sportisti. Martinam rīt īpaši jākontrolē apļa izeja – var pat nedaudz zaudēt laika ziņā, taču riskēt [šajā trases vietā] nevajag..."

Arī Tomasa braucienus tēvs un treneris novērtēja atzinīgi, tomēr atzīstot, ka nav izvēlētas pareizais skeletons: "Tomasam bija divi labi braucieni, taču neslīd... Vajadzēja ņemt citu skeletonu, tādu pašu kā Martinam, bet tāds ir Siguldā. Tas labāk uzvedas pie lieliem spiedieniem. Veselība? Jūtas nedaudz labāk, taču tas nav viņa starts (pirmajā braucienā – 11. rezultāts, otrajā – 9.), parasti viņš startā ir kāds ceturtais labākais. Jebkurā gadījumā vēl ir iespējas pakāpties, cīņa ar Montgomeriju ir ļoti sīva."

Uzvarētāji skeletona sacensībās tiks noskaidroti piektdien. Trešo braucienu skeletonisti veiks plkst. 9:55, bet ceturtajam starts tiks dots plkst. 11:25. Abus braucienus tiešraidē demonstrēs kanāls "Viasat Sport Baltic".

  +5 [+] [-]

, 2011-02-24 17:57, pirms 13 gadiem
Viasat Sport Baltic... Ka man jau tas kanals pieriebies. Kapec, piemeram, Lattelecom nevaretu vinu raidiit, ta lai ari vismaz kads cilveks Latvija vinu varetu redzet ?!?!

  +2 [+] [-]

, 2011-02-24 17:59, pirms 13 gadiem
jācer, ka Martins rīt nepārforsēs , gan jau zelta medaļa tiks viņam
Slēpts komentārs: aigars076

  +6 [+] [-]

, 2011-02-24 18:51, pirms 13 gadiem
Ko jūs te ņematies, ieejat Debilizator.tv un skaties uz nebēdu..!!!

  +4 [+] [-]

, 2011-02-24 20:22, pirms 13 gadiem
Njā....piekrītu tam, ka tas ir stulbi, ka rāda tikai Viasat sport balic, man gan paveicies, jo man ir viasats, bet nu varēja jau pielāgoties un raidīt pa kanālu, kurš ir tieši vairākumam LV iedzīvotāju, nevis otrādi :? Atceros vēl vecos labos laikus, ka rādīja pa LTV7.

  +7 [+] [-]

, 2011-02-24 21:00, pirms 13 gadiem
jebkurā gadījumā, sēžot skolas solā, turēšu par viņu īkšķi un solabiedra īkšķi ar