Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Latvijas kērlinga izlase pasaules čempionātā nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas kērlinga izlase pasaules čempionātā nodrošina vietu izslēgšanas spēlēs
Latvijas komanda. Foto: curling.lv

Vakar, 18. oktobrī, Latvijas kērlinga izlase pasaules čempionātā jauktajām komandām nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs, izcīnot uzvaras pār Čehiju un Šveici.

Aberdīnā notiekošo pasaules čempionātu kērlingā jauktajām komandām ar panākumiem turpināja Latvijas kērlinga izlase, izcīnot vēl divas uzvaras. Vispirms Latvija ar ar skipu Arni Veidemani, Evelīnu Baroni, Robertu Reini Bunci un Dainu Baroni ar rezultātu 9:4 pārspēja Čehiju, bet dienas otrajā spēlē ar 7:5 tika uzvarēta Šveice.

Atgādinām, ka čempionāta pirmajā mačā, kas norisinājās sestdien, Latvija ar 3:6 piekāpās Norvēģijai, ciešot pagaidām vienīgo zaudējumu, jo pēctam svētdien otrajā spēlē ar 12:1 pārspēja Nigēriju, kā arī uzvaras svinēja nākamajā dienā ar 10:4 pār Ukrainu un 9:1 pār Slovākiju.

Latvijas izlase ar sešāsspēlēs izcīnītām piecām uzvarām D grupā ieņem otro vietu.

Izmantotie resusi:
Curling.Lv