Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Krafts trešo reizi nodrošina Lielo kristāla globusu tramplīnlēkšanā ar slēpēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krafts trešo reizi nodrošina Lielo kristāla globusu tramplīnlēkšanā ar slēpēm
Štefans Krafts. Foto: EPA/Scanpix

LETA--DPA. Austrietis Štefans Krafts svētdien Vīkešunnā izcīnīja pirmo vietu Pasaules kausa pirmspēdējā posmā un nodrošināja Lielo kristāla globusu tramplīnlēkšanā ar slēpēm.

Svētdien austrietis izcīnīja uzvaru ar 244,5 metrus tālu lēcienu, par kuru saņēma 256 punktus.

Otro vietu ar 247,5 metrus tālu lēcienu un 248,2 punktiem ieņēma uzvarētāja tautietis Daniels Hūbers, kamēr slovēnis Domens Prevcs, kurš pēc šīs sezonas noslēgs savu karjeru, ar sasniegtiem 236,5 metriem un 245,4 punktiem ierindojās trešajā pozīcijā.

Kopvērtējumā Krafts iekrājis 1983 punktus un pirms noslēdzošā posma, kas nākamajā nedēļā norisināsies Planicā, tuvāko sekotāju japāni Rjoju Kobajaši apsteidz par 374 punktiem.

Svētdien tiks aizvadīts vēl vienas sacensības, kas tika pārceltas no sestdienas vējainu laikapstākļu dēļ.

Arī sieviešu konkurencē pirms nākamajā nedēļā paredzētājām noslēdzošajām sacensībām jau ir noskaidrota Lielā kristāla globusa ieguvēja.

Pasaules kausa kopvērtējumā nesasniedzama konkurentēm kļuvusi Slovēnijas tramplīnlēcēja Nika Prevca, kura iekrājusi 1394 punktus, kamēr otrajā vietā ar 1205 punktiem viņai seko Austrijas pārstāve Eva Pinkelniga.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2024-03-17 16:59, pirms mēneša
LETA turpina nekvalitatīvi un kļūdaini darīt savu darbu. Karjeru noslēgs nevis Domens, bet Peters Prevcs.