Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Dukuri: "Salīdzinot ar februāri, Soču trase kļuvusi ātrāka"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Dukuri: "Salīdzinot ar februāri, Soču trase kļuvusi ātrāka"
Martins Dukurs un Tomass Dukurs
Foto: sochi2014.com

Soču olimpiskajā trasē "Sanki" no 8. līdz 19. novembrim notiek starptautiskā treniņnometne bobslejistiem un skeletonistiem. Piedalās 173 sportisti no 18 valstīm. Latvijas skeletonisti un bobslejisti ar trasi ir apmierināti - tā kļuvusi ātrāka un vieglāk braucama, viss ir labākajā kārtībā.

"Salīdzinot ar februāri, kad arī bijām šeit, tagad esam daudz tuvāk olimpiskajām spēlēm. Celtnieki labāk zina, ko un kā jādara, bet šķiet, ka olimpiādei praktiski viss ir gatavs. Tagad ledus kvalitāte ir nedaudz labāka, trase ir ātrāka un sportistiem vieglāk braukt," saka pasaules vadošie skeletonisti Martins Dukurs un Tomass Dukurs. "Cik esam dzirdējuši, gandrīz visas biļetes ir pārdotas - tas nozīmē, ka interese ir un būs ļoti daudz skatītāju."

"Februārī Sočos jau bija testa braucieni - toreiz bija patīkami visu pārbaudīt, process ļāva atrast kļūdas un nepilnības. Tagad es redzu, ka daudz kas ir kļuvis būtiski labāks," norāda Starptautiskās bobsleja un skeletona federācijas prezidents Ivo Feriani. "Esmu runājis ar sportistiem. Viņi teica, ka ir apmierināti ar trases sagatavotību un apstākļiem trasē. Tagad var nobraukt ātrāk nekā februārī. Esmu ļoti priecīgs, ka Sočos viss ir ātri un labi sagatavots."

"Lielākā atšķirība ir treks - tagad tas ir augstākajā pakāpē labs", atzīst Latvijas vadošais bobsleja pilots Oskars Melbārdis. "Šīs būs manas otrās olimpiskās spēles. Manuprāt, te viss ir pilnīgā kārtībā."

Izmantotie resursi:
sochi2014.com

     [+] [-]

, 2013-11-12 16:12, pirms 11 gadiem
Ledu uzleejushi?:-):-)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-12 20:21, pirms 11 gadiem
pagajušajas olimpiskajas martinam noņema zeltu majinieks,,es loti ceru ka šogad tas neatkartosies pret Treķakovu!
man bail!!
Bet es ticu martinam un tomasam un būšu pie TV ekraniem no pirmajam 100 daļām!!
Latvija...Latvija......!