Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:323, Did:0, useCase: 3

Rēķis vedīs Jaunzēlandes kamaniņu braucējus uz treniņnometni Vistlerā

Jānis Pārums

Rēķis vedīs Jaunzēlandes kamaniņu braucējus uz treniņnometni Vistlerā
Guntis Rēķis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Bijušais Latvijas kamaniņu sporta izlases dalībnieks Guntis Rēķis, kurš tagad strādā par treneri Jaunzēlandē, nākamā gada janvārī kopā ar Jaunzēlandes kamaniņu braucējiem dosies uz treniņnometni Vistleras trasē Vankūverā (Kanāda).

"Nākamā gada sākumā [23. janvārī] ar četriem jaunajiem puišiem braucu uz treniņnometni Vankūverā. Pēc tam divas nedēļas ar Austrālijas kamaniņu braucējiem strādāšu Amerikā," portālam Sportacentrs.com sacīja Rēķis, piebilstot, ka jaunie jaunzēlandieši Vistleras trasi, kur šī gada februārī notika olimpisko spēļu kamaniņu, skeletona un bobsleja sacensības, neveiks no pašas augšas. Rēķis uzsvēra, ka tādā gadījumā trase nemaz nav tik bīstama.

Viņš atklāja, ka līgums ar Jaunzēlandes Kamaniņu sporta federāciju viņam ir noslēgts uz diviem gadiem. Pēc karjeras beigām viņam bijuši piedāvājumi trenēt arī citu valstu komandas, tomēr viņš izvēlējies Jaunzēlandi. "Kamaniņu sports šeit tikai vēl dzimst. Sākumā domāju, ka te tāda jokošanās vien būs, bet izrādās, kamaniņu sports nopietni tiek bīdīts," atzīst bijušais kamaniņu braucējs.

Interviju ar Gunti Rēķi par viņa gaitām Jaunzēlandē, trenera darbu, kā arī atmiņām par sportista karjeru portālā Sportacentrs.com varēs lasīt tuvākajās dienās.

  +4 [+] [-]

, 2010-12-07 14:00, pirms 13 gadiem
Nu lai veicas. Cerams, ka Sočos tevi redzēsim (trenera statusā)

     [+] [-]

, 2010-12-07 14:46, pirms 13 gadiem
Diezgan eksotiska valsts priekš kamaniņām

  +2 [+] [-]

, 2010-12-07 18:39, pirms 13 gadiem
nu es laikam iešu ekvadoras hokeja izlasi trenēt!