Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu volejbola izlase Sudraba līgas izbraukumu turpinās tādā pašā sastāvā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas sieviešu volejbola izlase Sudraba līgas izbraukumu turpinās tādā pašā sastāvā
Latvijas sieviešu izlase. Foto: Latvijas Volejbola federācija

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase Sudraba līgas izbraukumu Ziemeļmaķedonijā un Austrijā turpinās tādā pašā sastāvā, kā sestdien aizvadīja pirmo maču Igaunijā, informē Latvijas Volejbola federācija (LVF).

Pirmajā līgas spēlē Tartu Latvija ar 1-3 (25:20, 21:25, 16:25, 21:25) piekāpās Igaunijai, bet otrā grupas cīņā divu nākamo Latvijas pretinieču mačā Ziemeļmaķedonija savā laukumā ar 0-3 (15:25, 20:25, 15:25) zaudēja Austrijai.

Latvijas izlases trenere Inguna Minusa, stāstot par valstsvienības statistiķa Mareka Maksimova analīzi, atzīmē, ka pirmajā spēlē Austrija dominēja ar spēcīgām servēm, kas būtībā pilnībā sagrāva pretinieču spēli un neļāva viņām parādīt savas prasmes.

"Līdz ar to Ziemeļmaķedonijas spēle bija viegli lasāma. Pagājušajā vasarā pret Austrijas izlasi spēlējām, un atceramies, ka tai bija sakārtota bloka un aizsardzības sistēma un labas serves. Visticamāk tāpēc arī rezultāts abu mūsu pretinieču savstarpējā spēlē sestdien bija diezgan pārliecinošs par labu Austrijai," LVS citē Minusas teikto.

Uz Skopji komanda izlidoja otrdienas rītā, vakarā būs treniņš un trešdien - spēle. Pirmdienas treniņā piedalījās visas 16 Eiropas līgai pieteiktās volejbolistes.

Turpinājumā latvietes 3.jūnijā Rīdā spēlēs ar Austriju, 10.jūnijā austrietes tiks uzņemtas "Rimi" Olimpiskajā centrā Rīgā, kur 14.jūnijā notiks mačs arī ar Ziemeļmaķedoniju. 17.jūnijā Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā grupu turnīrs tiks noslēgts ar cīņu pret Igauniju.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-05-31 10:53, pirms 10 mēnešiem
Šai komandai nav iespējams zaudēt, ja Igaunija bija reitinga augstāk par mums tad Ziemeļmaķedonija atrodas kaut kur tur apakša pat vai vēl zemāk.