Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2984, Did:0, useCase: 3

Gabdulļins: "Katra bumba man bija kā pēdējā"

Jānis Celmiņš

Gabdulļins: "Katra bumba man bija kā pēdējā"
Matīss Gabdulļins. Foto: volejbols.lv

Jau vēstīts, ka svētdienas vakarā Latvijas čempionāta volejbolā finālsērijas ceturtajā spēlē RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" savā laukumā piecu setu drāmā ar 3:2 pieveica "Ezerzemi"/DU. Piedāvājam pēcspēles komentārus no Matīsa Gabdulļina, Antona Nazarova un Raimonda Vildes.

“Mēs bijām 1-2 iedzinējos, brīvdienu paņemt nevaram, gājām uz maksimumu. Katra bumba man bija kā pēdējā. Nav variantu – ja zaudējam, esam otrie. Ceturtajā setā uzvarētāju izšķīra nianses,” pēc spēles LTV7 tiešraidē teica Matīss Gabdulļins. “Daugavpilī jāspēlē sava spēle, labi jāservē, jābūt vienotiem. Kā komanda varam uzvarēt. Ja viens zobratiņš izkrīt…”

“Varbūt emociju trūka pirmajos setos. Savu spēli sajutām otrajā setā, bet spēle bija kā šūpoles. Matīsam pretinieki atrada palīgus uzbrukumā gan tīkla malās, gan Klopovs tīkla vidū daudz punktu sasita,” teica daugavpiliešu kapteinis Antons Nazarovs. “Katrs grib uzvarēt katra punkta izspēlē, uz rezultātu daudz neskatījāmies. Daugavpilī mums priekšrocības būs, jo tādas emociju bedres kā šodien mūsu līdzjutēji nedod. Turpināsim “kapāt” par katru punktu, domāju, ka viss būs labi. Katrs spēlētājs pēdējā spēlē atdos visus spēkus.”

“Savas komandas sniegumu šodien vērtēju diezgan kritiski. Liekas, ka varam spēlēt daudz labāk – vienmērīgāk, līdzsvarotāk, bez lieliem kritumiem. Uztrauc stabilitāte visas spēles garumā. Esam pakļauti stresa momentiem, kuru ietekmē rodas kļūdas. Tā ir psiholoģija. Šādās spēlēs, piektajos setos, niansēs veidojas pieredze. Mums sniegums svārstās augšā un lejā. Trūkst pieredzes. Stabili spēlēt, it sevišķi jaunajiem, ir grūtākais. Tomēr šodienas mačā svarīgākais ir rezultāts. Izturējām līdz galam un nosvērām uzvaras kausus savā labā,” pēc mača teica uzvarētāju treneris Raimonds Vilde. “Jau esmu teicis, ka pretinieks ir cienījams. Tā ir laba, stabila komanda ar daudziem plusiem. Kā jau teicu pirms pirmās spēles, joprojām izredzes ir 50:50.”

“Piekto setu izturējām pēc 1:4. Bija panīkums pēc ceturtā seta, un 1:4 varēja būt tā turpinājums. Svarīgi bija tikt tam pāri. Labi servējām, uzņemšanā mazāk kļūdījāmies, un veiksme, kas Veiksme ir jānopelna ar spēli, attieksmi un upurēšanos, arī bija mūsu pusē. Varbūt nedaudz gudrāk blokā nospēlējām. Beigās līderis Gabdulļins labi nospēlēja – tas lielā mērā izšķīra piektā seta iznākumu, kā arī Patriks aizvadīja labu spēli.”

Izšķirošā finālsērijas spēle jau trešdien plkst. 19.30 Daugavpilī.

Finālsērija

DatumsLaiksKomandasVietaRezultāts
08.04.19.40Ezerzeme/DU – RTU/Robežsardze/JūrmalaBJSS sporta zāle3-2
09.04.18.00RTU/Robežsardze/Jūrmala – Ezerzeme/DUJūrmalas valsts ģimnāzija3-1
15.04.16:00Ezerzeme/DU - RTU/Robežsardze/JūrmalaBJSS sporta zāle3-2
16.04.19:00RTU/Robežsardze/Jūrmala - Ezerzeme/DUJūrmalas valsts ģimnāzija3-2
19.0419:30Ezerzeme/DU - RTU/Robežsardze/JūrmalaBJSS sporta zāle

  -1 [+] [-]

, 2023-04-17 13:43, pirms gada
Ar prieku vēroju Latvijas volejbola čempionāta finālspēles! Patiešām prieks,ka mūsu puikas tā cīnās! gan Daugavpils, gan Jūrmalas džeki, cepuri nost! Darvas karote ir komentētāja atklātā superlojalitāte pret Jūrmalu . Visa komentēšana ar neslēptām simpātijām pret vienu komandu! Diezgan pretīgi klausīties visus šos slavinošos savārstījumus. Jūrmalniekiem nav vajadzīga šāda d..sā līšana, viņi, gan jau, tiks galā paši! Spēles skatās arī daugavpiliešu fani, vajadzētu būt tolerantākam komentētājam, neskatamies taču Krievijas 1 kanālu, kur šādas lietas ir pieļaujamas.. Vai nu komentētājam jāpaliek neitrālākam, vai, ja viņš nespēj turēt rāmjos savas vienpersoniskās mīlestības izjūtas pret vienu no komandām, jāmeklē cits komentētājs... brīžiem bija jānoslēdz skaņa, nebija iespējams klausīties..

     [+] [-]

, 2023-04-17 22:55, pirms gada
Parasti šādas lietas man īpaši neizraisa vēlmi komentēt internetā, bet šoreiz tiešām ir tā, kā Calvin raksta - Celmiņa kunga komentēšana ir tik ļoti neobjektīva, ka tālāk vairs nav kur, ļoti neprofesionāli. Cerams, ka LTV arī to ir ievērojuši un šī finālsērija ir pēdējā reize, kad dzirdam Celmiņa kungu komentējam klasisko volejbolu LTV.
Personīgi nezinu iemeslu šādai komentēšanai, taču zinu to, ka tas izraisa negatīvas emocijas abu komandu pusē.