Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

Minusa: "Patika kopējā spēle – no pirmās līdz pēdējai izspēlei"

Jānis Celmiņš

Minusa: "Patika kopējā spēle – no pirmās līdz pēdējai izspēlei"
Inguna Minusa un Inga Ikauniece. Foto: Artūrs Stiebriņš, LVF

Jau vēstīts, ka Baltijas Sieviešu Volejbols līgas finālčetrinieku no Latvijas komandām sasniedza vienīgi "Rīgas Stradiņa universitāte"/"Murjāņu Sporta ģimnāzija", kura arī ceturtdaļfināla otrajā kaujā pieveica "Rīgas Volejbola skolu"/"Latvijas Universitāti".

“Kārtīgi gatavojāmies, noskaņojāmies un noturējām maksimālu uzmanību visā spēles garumā. Meitenes izšķirošajos brīžos teicami izpildīja uzdoto. Patika kopējā spēle – no pirmās līdz pēdējai izspēlei. Izdevās dubultā maiņa, pirmā seta galotnē izlaidām laukumā Alvīni Krumholci, kura pastiprināja aizsardzību. RSU/MSĢ komanda pirmoreiz ir labāko četru Baltijas līgas komandu skaitā. Meitenes priecājas. Viņas ļoti to vēlējās un daudz strādāja,” par iekļūšanu finālčetriniekā saka RSU/MSĢ komandas trenere Inguna Minusa.

Pusfinālā nākamās nedēļas nogalē Tallinā būs jāspēlē ar mājiniecēm “TalTech” volejbolistēm, otrajā pārī tiekoties “Rae Spordikool/Viaston” un Tartu TU/”Bigbank”.

“Ar visām komandām var spēlēt. Šosezon pirmās astoņas komandas visas var spēlēt viena ar otru. Redzēs, kurai komandai uzsmaidīs veiksme. Tā ir jānopelna ar gribēšanu un darbu. RVS/LU pierādīja, ka Tallinas “TalTech” var apspēlēt. Mēs arī ar viņām līdzvērtīgi nospēlējām,” par nākamajām preitniecēm saka Minusa.

“Final 4” turnīra spēles jau nākamajā sestdienā un svētdienā norisināsies Tallinā. Pusfināli sestdien, cīņa par medaļām – svētdien.

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols