Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

RTU/''Robežsardze-Jūrmala'' Baltijas līgā trijos setos pārspēj ''Lūšus''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

RTU/''Robežsardze-Jūrmala'' Baltijas līgā trijos setos pārspēj ''Lūšus''
Patriks Pinka. Foto: Līga Vanaga, RTU Robežsardze/Jūrmala

Šodien Baltijas līgā volejbolā vīriešiem pagājušā gada fināla atkārtojumā uzvaru trijos setos pār Jēkabpils ''Lūšiem'' izcīnīja RTU/''Robežsardze-Jūrmala'' komanda. Dāmām zaudējumu piedzīvoja RSU/MVS, bet uzvaru pār pastarītēm guva RVS/LU.

• Baltijas līgā vīriešiem pagājušās sezonas Latvijas čempionāta fināla atkārtojumā RTU/’’Robežsardze-Jūrmala’’ trijos setos ar 3-0 (25:16, 25:20, 25:19) savā laukumā apspēlēja Jēkabpils ‘’Lūši’’ komandu.

• Visos setos laukumā pārliecinošāk darbojās Raimonda Vildes trenētie volejbolisti, kas arī svinēja likumsakarīgu uzvaru.

• Mājiniekiem rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Matīss Gabdulļins. 15 punktus guva Patriks Pinka, bet Oļegs Klopovs guva deviņus punktus, četrus sakrājot blokā. Viesiem 17 punktus guva Aleksandrs Samuilovs, deviņus - Jānis Medenis.

• RTU šī bija piektā uzvara 13 spēlēs un ar 14 izcīnītiem punktiem tā atrodas 6. vietā – visaugstāk no Latvijas komandām. Vietu zemāk ar trim panākumiem desmit mačos ir Jēkabpils volejbolisti.

• Dāmām RSU/MVS komanda savā laukumā četros setos ar 1-3 (25:22, 15:25, 21:25, 27:29) zaudēja Jonavas ‘’Aušrine-KKSC’’ komandai. Pēc uzvarēta pirmā seta sekoja divi nākamie, kuros pārliecinošākas bija lietuvietes, kamēr ceturtajā viss izšķīrās spraigā galotnē, kur nedaudz aukstasinīgākās bija viešņas.

• Rīgas komandā labākā ar 19 punktiem bija Anija Jurdža, bet 14 punkti Agnesei Puliņai.

• Citā spēlē RVS/LU savā laukumā trijos setos ar 3-0 (25:20, 25:22, 26:24) pieveica SuFA/DU komandu. Visos setos to galotnēs nedaudz labākas bija rīdzinieces, kas arī ļāva tām uzvarēt.

• RVS/LU komandas uzbrukumā dominēja Kristīne Kramena, kas spēli noslēdza ar 27 punktiem. Daugavpils komandā 16 punkti Diānai Čerņiševai.

• RVS/LU ar astoņām uzvarām 14 spēlēs Baltijas līgā ieņem 7. vietu, RSU/MVS ar četriem panākumiem 14 mačos ir devītās, bet SuFA/DU ar zaudējumiem visos līdzšinējos mačos ir pēdējās.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija

     [+] [-]

, 2022-01-22 22:08, pirms 2 gadiem
Kur ir kāds komentārs no raksta autora par to, ka Jēkabpils atbrauca uz spēli novājinātā sastāvā?

     [+] [-]

, 2022-01-22 23:10, pirms 2 gadiem
Nu bet ja raksta autoram nav sajēgas kāds ir viņu pamatsastāvs... Varbut tad par volejbolu labāk nerakstīt?!