Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

RTU zaudē Baltijas līgas līderei, ''Biolars/Jelgava'' piekāpjas čempionei ''Selver''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

RTU zaudē Baltijas līgas līderei, ''Biolars/Jelgava'' piekāpjas čempionei ''Selver''
Raimonds Vilde. Foto: RTU/Robežsardze/Jūrmala

Šodien Baltijas līgā vīriešiem zaudējumus piedzīvoja gan RTU/''Robežsardze-Jūrmala'', gan ''Biolars/Jelgava'', kas attiecīgi ar 0-3 un 1-3 piekāpās Tartu ''Bigbank'' un Tallinas ''Selver''. Tikmēr sieviešu konkurencē vēl vienu panākumu guva Jelgavas volejbolistes.

• Baltijas līgā volejbolā sievietēm vēl vienu uzvaru svinēja "Jelgavas" volejbolistes, kas četros setos ar 3-1 (23:25, 25:14, 25:17, 25:20) pārspēja SuFA/DU komandu. Ja pirmajā setā uzvarēja Daugavpils volejbolistes, tad nākamajos četros krietni pārākas bija Jelgavas volejbolistes. Uzvarētājām labākā ar 20 punktiem bija Liene Šimkuse, bet zaudētājām 13 punkti Marijai Čerņavskai.

• Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja RVS/LU volejbolistes, kas izbraukumā trijos setos ar 0-3 (18:25, 19:25, 18:25) piekāpās Lietuvas komandai "Aušrine-KKSC". Rīdziniecēm labākā uzbrukumā bija Kristīne Kramena, kas guva 17 punktus.

• Jelgavas volejbolistes Baltijas līgā šobrīd ieņem otro vietu ar 36 punktiem, kamēr RVS/LU volejbolistes ir septītās ar 20 punktiem.

• Neveiksmes Credit24 Baltijas līgā vīriešiem piedzīvoja RTU/"Robežsardze-Jūrmala" un "Biolars/Jelgava" komandas.

• RTU trijos setos ar 0-3 (19:25, 18:25, 17:25) piekāpās Tartu "Bigbank". Pēc tam, kad Raimonda Vildes trenētie volejbolisti sestdien pārspēja čempioni "Selver", uzvaras gājienu pret turnīra esošo līderi turpināt neizdevās. Oļegs Klopovs bija RTU labākais volejbolists ar 12 punktiem.

• Savukārt "Biolars/Jelgava" četros setos ar 1-3 (20:25, 18:25, 25:22, 17:25) atzina čempiones Tallinas "Selver" pārākumu. Pēc zaudētiem diviem setiem jelgavnieki prata uzvarēt trešajā, tomēr ceturtajā ‘’Selver’’ panāca uzvaru. Leo Catlakšs bija labākais uzbrukumā ar 18 punktiem.

• Jelgavas volejbolisti joprojām ieņem noslēdzošo devīto vietu turnīra tabulā, kamēr RTU ir sestie – visaugstāk no Latvijas komandām. Pirmās piecas vietas ieņem četri igauņu klubi un vienīgais Lietuvas klubs.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija