Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2982, Did:0, useCase: 3

"Ezerzeme"/DU Baltijas volejbola līgā pārspēj "RTU Robežsardze"/"Jūrmala"

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

"Ezerzeme"/DU Baltijas volejbola līgā pārspēj "RTU Robežsardze"/"Jūrmala"
"Ezerzeme"/DU volejbolisti. Foto: LVF

LETA. "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte" ("Ezerzeme"/DU) svētdien Baltijas Vīriešu volejbola līgas (BVVL) spēlē guva panākumu pār "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" vienību, kamēr neveiksmi piedzīvoja Jēkabpils "Lūši".

"Ezerzeme"/DU viesos ar 3-0 (25:22, 25:14, 25:21) uzvarēja "RTU Robežsardze"/"Jūrmala".

Daugavpiliešu panākumu sekmēja Iļja Makarovs un Armands Rokjans, kuri guva attiecīgi 15 un 13 punktus, kamēr mājiniekus no zaudējuma neglāba Matīsa Gabduļina desmit punkti.

Citā spēlē Jēkabpils "Lūši" izbraukumā ar 0-3 (18:25, 23:25, 14:25) piekāpās Latvijas trenera Austra Štāla trenētajai Klaipēdas "Amber Volley".

Jēkabpils vienībā rezultatīvākais ar desmit punktiem bija Eduards Stieģelis, bet uzvarētāju rindās ar 17 punktiem izcēlās Artūrs Vincelovičs.

BVVL Latviju šosezon pārstāvēs trīs klubi - "Ezerzeme"/"Daugavpils Universitāte", "RTU Robežsardze"/"Jūrmala" un Jēkabpils "Lūši", Igauniju - četras vienības - Andra Širjakova pārstāvētā Tartu "Bigbank", Tallinas "Selver"/"TalTech", Toma Švana un Kārļa Ābelīša pārstāvētā "Parnu" un "Barrus"/"Voru". Klāt nākusi sezonu izlaidusī Latvijas trenera Austra Štāla trenētā Klaipēdas "Amber Volley".

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2023-10-15 20:58, pirms 9 mēnešiem
Spēle RTU - DU, kapēc tad īsti nevarēja nodrošināt tiešraidi, vai laicīgi nesagatavojās? Un tas story no insta dzīlēm RTU lapā vienkārši bomba! RTU spēlētāji jau noteikti zin pieklājības normas, smiekli nāk. Kā rādīt vidējos pirkstus uz fans pusi, rupjiem vārdiem kliegt, nu noteikti "īstu vīriešu" cienīgas darbības. Noteikti ciena pretiniekus un pārējos cilvēkus, padomājiet sākumā par sevi pirms kaut publicējiet. Naida kurināšana? Vai vienkārši, ja zaudē, tad noteikti kaut ko riebīgu vajag publicēt - un šeit atkal būtu runa par ētikas normām un pieklājību "īstie vīrieši"...