Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Izlase treniņmačā neatstāj cerības Birjukova vadītajai komandai

Jānis Celmiņš

Izlase treniņmačā neatstāj cerības Birjukova vadītajai komandai
Armands Celitāns
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Gatavojoties atbildes spēlei pret Ungārijas izlasi Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas sacensībās, Latvijas vīriešu volejbola izlase otrdien treniņmačā ar 6:0 pieveica Vitālija Birjukova vadīto Krievijas Superlīgas klubu Kaļiņingradas „Yantar”.

Latvijas vīriešu volejbola valstsvienība piektdien 2012. gada Londonas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē viesos Keškemecas pilsētā ar rezultātu 3:2 apspēlēja Ungārijas izlasi, sperot soli pretī priekškvalifikācijas turnīram. Jau sestdien (3. septembrī) komandas tiksies atkārtoti, šoreiz Jelgavā.

Gatavojoties otrajai spēlei, mūsu izlases otrdien aizvadīja treniņmaču, tiekoties ar Vitālija Birjukova vadīto Kaļiņingradas „Yantar” komandu. Jau pirms mača abu komandu treneri bija vienojušies, ka tiks izspēlēti seši seti. Pirmos trīs setus Latvijas izlase spēlēja optimālajā sastāvā (Medenis, Iecelnieks, G. Celitāns, Petrovs, Koržeņevičs, A. Celitāns, Ivanovs) un uzvarēja ar 25:23, 25:23, 31:29. Nākamos trīs setus Latvijas izlases treneri deva iespēju uzspēlēt visiem un arī šoreiz pārāka bija mūsu izlase – 25:21, 25:21, 15:8.

Jau rīt izlase dosies uz Jelgavu, lai turpinātu mačam gatavoties tur, bet jau sestdien aizvadīs maču ar Ungārijas valstsvienību. Nākamajā kārtā iekļūs izlase, kura uzvarēs abas spēles. Ja katrai izlasei būs viena uzvara un viens zaudējums, tad neatkarīgi no tā ar kādu rezultātu būs uzvarēta vai zaudēta spēle, tiks spēlēts "zelta sets" līdz 15 punktiem. Šīs kārtas pāra uzvarētājs iekļūs nākamajā kārtā jeb tā sauktajā priekškvalifikācijas turnīrā, kas risināsies no 22. - 27. novembrim. Priekšvalifikācijas turnīrā komandas sadalītas trīs grupās četrām komandām. Katras grupas uzvarētāja nodrošinās dalību pēdējā atlases kārtā – kvalifikācijas turnīrā, kur astoņu Eiropas valstu izlases cīnīsies par vienu ceļazīmi uz Olimpiskajām spēlēm. Kvalifikācijas kārta risināsies 2012. gada 8. - 13. maijā.

     [+] [-]

, 2011-08-31 23:35, pirms 13 gadiem
Celmiņ, varbūt tu zini kāpēc spēli pārcēla no Ozolniekiem uz Rīgu??

  -1 [+] [-]

, 2011-09-01 07:35, pirms 13 gadiem
Nosaukums tik vien ir.....Kamanda sētas līmeņa.

     [+] [-]

, 2011-09-01 11:45, pirms 13 gadiem
eatm rakstīja: Celmiņ, varbūt tu zini kāpēc spēli pārcēla no Ozolniekiem uz Rīgu??
neiedziljinajos! zinu, ka vechi 4dien brauc uz Jelgavu un tur bus lidz pat 6dienai!