Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīgas klubā pagaidām daudz neskaidrību

Jānis Celmiņš

Rīgas klubā pagaidām daudz neskaidrību
Artis Caics nākamajā sezonā varētu spēlēt Rīgā
Foto: www.volejbols.cesis.lv

"Komanda Rīga būs arī šosezon. Bet neskatoties uz to, ka sezonas sākums jau ir mēneša, pusotra attālumā, neskaidrību vēl joprojām ir vairāk nekā skaidrības," portālam eSports.lv pastāstīja Rīgas volejbola kluba menedžeris Ainārs Dakša.

Jau ziņojām, ka jaunajā "Schenker" volejbola līgas sezonā Latviju pārstāvēs trīs Latvijas klubi. Dalību līgā jaunajā sezonā pieteikuši klubi no Rīgas, Ozolniekiem un Daugavpils. Portāls eSports.lv raudzīja noskaidrot pēdējos jaunumus Rīgas klubā.

Šobrīd zināms, ka komanda Rīgā būs, taču precīzu komandas nosaukumu Ainārs Dakša neprata nosaukt. "Komandas nosaukums būs zināms tuvāko nedēļu laikā. Pašreiz meklējam iespēju saņemt materiālu vai nemateriālu atbalstu no Rīgas Domes. Ja tāds netiks rasts, būs jāpārskata nosaukums. Komandas lielākais atbalstītājs arī šosezon būs A/S "Rīgas piena kombināts"," paskaidroja menedžeris.

Kas attiecas uz komandas „saturu”, tad ir skaidrs, ka vispārējā ekonomiskā situācija ir atstājusi savu iespaidu uz volejbola klubu. Starpsezonā komandu atstājuši Aivars Petruševics, Jānis Šmēdiņš, Deniss Petrovs, kuri karjeru turpinās ārzemēs, un Ingars Ivanovs, kas pēc pēdējās informācijas varētu pievienoties Ozolniekiem. Kā iepriekš vēstīts uz Somiju devies arī komandas trenera palīgs Uģis Krastiņš. Ar pārējiem pašreiz norit sarunas par iespēju spēlēt komandas sastāvā arī turpmāk. Izteikti piedāvājumi arī Artim Caicam, kurš pagājušo sezonu iesāka Rīgā, bet pabeidza Cēsīs un Valērijam Lomakinam (spēlējā "Cēsu Alus" komandā). Zināms, ka arī nākamajā sezonā komandu vadīs Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Vilde.

Paralēli tam, izmantojot „krīzes laiku” un domājot par nākotnes perspektīvām, notiek sarunas Rīgas Volejbola skolu par sadarbības nostiprināšanu un vienotas volejbola sistēmas izveidi Rīgā. "Kā pirmais solis sadarbības veidošanā būs komandas sastāva atjaunošanas ar Rīgas Volejbola skolas audzekņiem. Līdz ar to var teikt, ka komanda būs viena no jaunākajām Schenker līgā. Tuvākajās sezonās uzsvars tiks likts jaunajiem spēlētājiem, mērķis 2-3 gadu laikā sagatavot konkurētspējīgu komandu, kas būs bāzēta tieši uz Rīgas Volejbola skolas audzēkņiem, kā arī dot iespēju labākajiem jaunajiem turpināt karjeru kluba sastāvā," pastāstīja Dakša.

Par konkrētiem kluba sezonas mērķiem klubs paziņošot pēc tam, kad tiks pabeigta komandas komplektācija.

     [+] [-]

, 2009-08-31 15:18, pirms 15 gadiem
Handbols un volejbols palēnām grimst.Izlasēm ir potenciāls bet Latvijas klubi grimst.

     [+] [-]

, 2009-08-31 15:27, pirms 15 gadiem
Oziem būs normāls sastāvs,protams bez rezervistiem.

     [+] [-]

, 2009-08-31 15:47, pirms 15 gadiem
Kā pirmais solis sadarbības veidošanā būs komandas sastāva atjaunošanas ar Rīgas Volejbola skolas audzekņiem
-------

Lētais darbaspēks?

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:16, pirms 15 gadiem
nātre rakstīja: Lētais darbaspēks?
Nu bada laikos velns mušas ēd . . .

Bet ja nopietni, tas ir apsveicami, jo neatceros, kad Rīgas klubam bija attīstības programma uz perspektīvu un jaunatnes iesaistīšanu.

     [+] [-]

, 2009-09-01 09:35, pirms 15 gadiem
Var palugt tadu pashu un ja ir jau zinams pat dziljaku aprakstu par Ozhiem un Ezerzemi un to sastaviem? Kaa arii ja iespejams par izmainjaam Eesti klubos. Paldies.

     [+] [-]

, 2009-09-01 10:54, pirms 15 gadiem
janisC rakstīja: Nu bada laikos velns mušas ēd . . .

Bet ja nopietni, tas ir apsveicami, jo neatceros, kad Rīgas klubam bija attīstības programma uz perspektīvu un jaunatnes iesaistīšanu.
Kāda labdarība...

     [+] [-]

, 2009-09-03 21:45, pirms 15 gadiem
Varu tikai pastāstīt par OZO!!!- Klubā paliek Ivo Baranovskis, Andrejs Jamrovskis, Raimonds Vilmanis, Andrejs Baburovs, Pēteris Aukmanis. Nebūs Edgars Baiks, Viktors Ceplītis, Vadims Kardašs, KOS Serjapins. Jaunie Ingars Ivanovs, Aivars Siļutins. Iespējams Rolands Ozolniņš + divi spēlētāji, ko Baranovskis neatklāj. Nezinu par Kārlis Kalniņš, Jevgēņijs Vjatkins.