Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krastiņš: "Laba spēle, ar labu aizsardzību"

Jānis Celmiņš

Krastiņš: "Laba spēle, ar labu aizsardzību"
Uģis Krastiņš VK Rīga / Lāse-R treneris
Foto: rigavolley.com

"Spēle bija laba, ar labu aizsardzību. Domāju, ka Kuldīga aizvadīja vienu no savām labākajām "Schenker" līgas spēlēm šosezon," pēc uzvaras pār SK "ELVI / Kudīga" portālam eSports.lv teica VK "Rīga / Lāse-R" galvenā trenera asistents Uģis Krastiņš.

Jau ziņojām, ka šodien Kuldīgā tika izspēlēta šīs nedēļas nogales centrālā "Schenker" volejbola līgas spēle, kurā VK "Rīga / Lāse-R" ar 3:1 apspēlēja SK "ELVI / Kuldīga" volejbolistus. Pēc spēles sarunā ar portālu eSports.lv gandarījumu neslēpa VK "Rīga / Lāse-R" galvenā trenera asistents Uģis Krastiņš. "Spēle bija laba, ar labu aizsardzību. Domāju, ka Kuldīga aizvadīja vienu no savām labākajām "Schenker" līgas spēlēm šosezon. Visas tās spēles, kuru video ieraksti bija mūsu rīcībā noteikti nebija tik labas," Krastiņš slavēja pretiniekus.

Lūgts raksturot spēles gaitu Krastiņš teica - "Pirmajā setā mums pietrūka servju uzņemšanas un domāju, ka tieši tādēļ viņiem izdevās uzvarēt. Otrajā un trešajā setā ar servju uzņemšanu viss bija tā kā vajag, tas atviegloja mums darbu blokā un rezultāts auga mums par labu. Ceturtā seta galotnē mums noteikti palīdzēja arī veiksme (rīdzinieki atspēlējās no 21:24)."

Noslēgumā Krastiņš pauda cerību, ka Kuldīgas klubu beidzot izdosies apspēlēt arī Rīgā - Latvijas kausa finālā, ja, protams, abas komandas tur iekļūs - "Skatīsimies, mums sākumā jātiek finālā un tad domāsim par uzvaru arī tur. Cik tad var kāpt uz vieniem un tiem pašiem "grābekļiem" visu laiku?"

Nelielu savainojumu pirms Latvijas kausa izcīņas Final Four turnīra guvis Artis Caics, kurš sestdien treniņā savainojis plaukstu. "Ceram, ka trauma nav nopietna," saka Krastiņš.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-30 20:22, pirms 16 gadiem
vildes telefona laikam nav...
vinjs vairs spēles nekomentē...

  -2 [+] [-]

, 2008-11-30 20:25, pirms 16 gadiem
neredzēju spēli, bet kā ELVI var zaudēt no 24:21 ar 26:24. taa tak vistiraka treneru vaina

  +1 [+] [-]

, 2008-11-30 20:29, pirms 16 gadiem
mr.plum rakstīja: vildes telefona laikam nav...
vinjs vairs spēles nekomentē...
gan jau rīt Dienā būs arī Vildes komentārs, pacietību tik drusku. a Celmiņš laikam tiešām ar Vildi nesrunāja vairs. Kā tik kas tā - Krastiņš!

  -4 [+] [-]

, 2008-11-30 21:08, pirms 16 gadiem
Lāse_apsveicu!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-12-01 11:48, pirms 16 gadiem
To prima
Izskatās, ka Tu Vaideru nepazīsti. Vai kas tur? Bet Dienā Vilde nav pat citēts.