Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Labucks: "Vanags salūza psiholoģiski"

Jānis Celmiņš

Labucks: "Vanags salūza psiholoģiski"
Jānis Labucks, SK ELVI / Kuldīga galvenais treneris
Foto: www.skelvi.lv

"Mūs iemidzināja veiksmīgi aizvadītais pirmais sets," zaudējuma iemeslus pēc "Schenker" volejbola līgas spēlē pret VK "Rīga / Lāse-R" meklē SK "ELVI / Kuldīga" galvenais treneris Jānis Labucks.

Jau ziņojām, ka šodien Kuldīgā tika izspēlēta šīs nedēļas nogales centrālā "Schenker" volejbola līgas spēle, kurā VK "Rīga / Lāse-R" ar 3:1 apspēlēja SK "ELVI / Kuldīga" volejbolistus. Pēc spēles portālam eSports.lv īsu komentāru par aizvadīto spēli sniedza Kuldīgas kluba galvenais treneris Jānis Labucks.

"Mūs iemidzināja veiksmīgi aizvadītais pirmais sets, otrā seta sākumā par daudz nomierinājāmies un nespējām rādīt to pašu spēli, ko pirmajā setā. Attiecīgajos brīžos mēs nospēlējām nedaudz sliktāk, pieļāvām daudz kļūdas servju uzņemšanā, turpretī rīdzinieki ar katru brīdi sniegumu uzlaboja. Arī tiesneši šodien nebija uzdevumu augstumos. Tīkls tiek norauts gandrīz metru uz zemi, bet abi tiesneši izliekas neko neredzējuši. Visi šie sīkumi saspringtās spēlēs uz spēlētājiem iedarbojās divtik," pastāstīja Labucks.

Uz jautājumu, vai spēlē ātrāk nebija jāiesaista Jevgēņijs Grimailovs un Pedro Madruga (abi laukumā gāja tikai ceturtajā setā, pirmais gan spēlēja ar savainojumu), Labucks atbildēja - "Jā, pieļauju, ka viņiem vajadzēja nākt ātrāk. Īpaši brazīlieti vajadzēja laist laukumā ātrāk. Šodien gan viņš nospēlēja sev neraksturīgi labi. Piekrītu, ka viņu laukumā vajadzēja sūtīt ātrāk. Gatis (Vanags) līdz šim bijis stabilāks un spēlēt pret Lāsi viņam ir liela motivācija, bet šoreiz viņš salūza psiholoģiski. Nervi viņam ir visvājākā vieta," rezumēja treneris.

  -3 [+] [-]

, 2008-11-30 21:06, pirms 16 gadiem
Labucki,viss ir štokos!Esi taču rīdzinieks!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-30 21:44, pirms 16 gadiem
Naivums cerēt,ka Gača kā līderis ies un dauzīs visus pēc kārtas.
Neiet runa par salūšanu.
Čalim reizēm iet spēle,reizēm neiet un vajag izmantot tās reizes ,kad iet.Kad neiet,tam domāta pirssezonas komandas komplektācija,rezervisti,maiņas spēles gaitā utt.