Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Daugavpilī nedēļas nogalē pārbaudes turnīrs volejbolā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Daugavpilī nedēļas nogalē pārbaudes turnīrs volejbolā
"DU" volejbolisti
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Sestdien un svētdien Daugavpils Olimpiskajā centrā norisināsies starptautisks volejbola pārbaudes turnīrs, kurā piedalīsies arī trīs "Schenker" līgas klubi - "DU", "Valio Voru" un "RGU Jantarj".

Iepriekšējā nedēļas nogalē Daugavpils volejbolisti devās uz turnīru Igaunijā, kur konkurence nebija no tām spēcīgākajām, tādēļ uzvara šajā turnīrā nekādu dižo eiforijas sajūtu nav radījusi. Sestdien un svētdien "DU" volejbolistiem būs lieliska iespēja atrādīties savu skatītāju priekšā pret krietni spēcīgākiem konkurentiem.

Uz Daugavpili ieradīsies komandas no Lietuvas, Krievijas, Baltkrievijas un Igaunijas. Uzņēmuma "Intergaz" kausa izcīņā piedalīsies piecas komandas, kuras savā starpā aizvadīs viena apļa turnīru. Turnīra pirmā spēle sāksies sestdien desmitos no rīta, kad uz parketa dosies Grodņas "Komunalnik" un "RGU Jantarj" no Krievijas. Pēc divām stundām spēlēs Igaunijas "Valio Voru" ar lietuviešu "Elga Stars", bet 14:30 sāksies spēle starp "DU" un "Jantarj".

Turnīrs noslēgsies svētdien, kad "DU" 18:30 tiksies ar "Komunalnik".

DU spēļu kalendārs

Sestdien:
14:30 “Daugavpils universitāte” – “RGU Jantarj”
18:30 “DU” – “ELGA STARS”

Svētdien:
14:30 “DU” – “VALIO VORU VK”
18:30 “DU” – “Komunalnik”

     [+] [-]

, 2010-09-30 23:03, pirms 14 gadiem
Turnīrs Daugavpilī . . . . OK
Bet ka čehi PČ vinnēja 3:0 amerikāņus - neviena vārda.