Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Samoilovs un Bedrītis piedalīsies paraugspēlē pirms EČ starta Tallinā

Jānis Celmiņš

Samoilovs un Bedrītis piedalīsies paraugspēlē pirms EČ starta Tallinā
Aleksandrs Samoilovs. Foto: CEV

Jau 1. septembrī Tallinā tiks dots starts Eiropas 2021. gada čempionāta finālturnīra D apakšgrupai, kuru ievadīs Latvijas un Igaunijas izlašu cīņa. Pirms tās Tallinā plānots aizvadīt paraugspēli, kurā Latviju pārstāvēs Aleksandrs Samoilovs un Ardis Daniels Bedrītis. Tāpat 1. septembra pēcpusdienā Brīvības laukumā Tallinā uzstāsies latviešu mūzikas apvienība “Carnival Youth”.

Tallinas pilsētas Brīvības laukumā tiks izbūvēta plaša Eiropas čempionāta fanu zona, kas turnīra ritmā dzīvos no 1. līdz 9. septembrim. Plānots, ka 1. septembra pēcpusdienā (plkst. 15:00) fanu zonā uz skatuves kāps viesi no Latvijas - grupas "Carnival Youth", bet vēl pirms tam plkst. 13:00 īpaši izveidotā pludmales volejbola laukumā tiks aizvadīts paraugmačs starp spēcīgāko Igaunijas pludmales volejbola duetu Kusti Nolvaku un Martu Tīsaru, kā arī Latvijas pludmales volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Ardi Danielu Bedrīti.

Organizatori informē, ka ieeja fanu zonā būs bez maksas, turklāt no fanu zonas (Brīvības laukuma) uz spēļu norises vietu "Saku Suurhall" arēnu kursēs bazmaksas autobusi. Latvijas un Igaunijas izlašu cīņas sākums 1.septembrī ieplānots plkst. 19.00.

Fanu zona būs slēgta teritorija. Lai tur iekļūtu, ir jāiesniedz kāds no šādiem apliecinājumiem:

1. Covid-19 vakcinācijas kursa pabeigšanas pierādījums;
2. Covid-19 pārslimošanas sertifikāts (kopš pozitīvā testa pagājušas ne vairāk kā 180 dienas);
3. negatīvs PCR tests, kas veikts ne agrāk kā 72 stundas pirms ieiešanas pasākuma norises vietā;
4. negatīvs antigēna tests, kas veikts ne agrāk kā 48 stundas pirms ieiešanas pasākuma norises vietā.

Apliecinājums nav nepieciešams apmeklētājiem līdz 18 gadu vecumam (ieskaitot).

Tāpat LVF informē, ka uz spēlēm Tallinā tiek organizēti fanu autobusu reisi. Mūsu volejbola līdzjutējiem ir iespēja izvēlēties starp divu veidu fanu pakām, šo biļešu īpašnieki "Saku Suurhall" arēnā nokļūs tikai Latvijas izlases atbalstītājiem rezervētajā sektorā. Biļetes un fanu autobusi - https://www.bezrindas.lv/lv/events/...

Eiropas čempionāta finālturnīrs notiks Igaunijā, Somijā, Polijā un Čehijā, piedaloties 24 izlasēm. Igauņu speciālista Kēla trenētā Latvijas izlase nokļuvusi D grupā - Tallinā sacentīsies arī Igaunija, Horvātija, Slovākija, Vācija un Francija.

Noderīgas saites

- D apakšgrupas spēļu kalendārs
- Viss Eiropas čempionāta spēļu kalendārs