Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Krievijai atņem tiesības rīkot pasaules čempionātu volejbolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Krievijai atņem tiesības rīkot pasaules čempionātu volejbolā
Krievijas volejbolisti 2021. gada Eiropas čempionātā. Foto :EPA/Scanpix

LETA--AFP. Krievijā nenotiks 2022.gada pasaules čempionāts volejbolā vīriešiem, otrdien paziņoja Starptautiskā Volejbola federācija (FIVB).

Reaģējot uz Krievijas iebrukumu Ukrainā, FIVB lēma, ka pasaules čempionāts, kuram no 26.augusta līdz 11.septembrim bija jānotiek vairākās Krievijas pilsētās, tiks pārcelts uz citu valsti.

"Pēc Krievijas militārā iebrukuma Ukrainā FIVB joprojām ir nopietni nobažījusies par situācijas eskalāciju un Ukrainas iedzīvotāju drošību," teikts FIVB paziņojumā. "Valde ir nonākusi pie secinājuma, ka pasaules čempionātu sagatavot un sarīkot Krievijā nebūtu iespējams Ukrainas kara dēļ. Līdz ar to nolemts Krieviju atstādināt no FIVB pasaules čempionāta volejbolā vīriešiem organizēšanas."

Uģa Krastiņa vadītā Ukrainas izlase pasaules čempionātam nekvalificējās, taču bija uzreiz aiz atlases barjeras. Kā zināms, šogad Krievijā atcelti vairāki lieli sporta pasākumi, tostarp 2023.gada pasaules junioru čempionāts hokejā, UEFA Čempionu līgas fināls un F-1 posms.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-03-01 14:37, pirms 2 gadiem
Hahahha utainie tiek ņemti VISOS caurumos sportā!!