Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Noskaidroti "Credit24 Meistarlīgas" pirmā apļa labākie Latvijas spēlētāji

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Noskaidroti "Credit24 Meistarlīgas" pirmā apļa labākie Latvijas spēlētāji
Vladislavs Blumbergs. Foto: LVF

Par labākajiem spēlētājiem noteiktos statistikas rādītājos kļuvuši Kristaps Šmits (Limbaži/MSĢ), Vladislavs Blumbergs (Jēkabpils Lūši), Armands Āboliņš (Jēkabpils Lūši) un Ingars Ivanovs (RTU/Robežsardze).

Pēc "Credit24 Meistarlīgas" 1. apļa izkristalizējušās ne vien līgas vadošās komandas, bet arī individuālās statistikas līderi. Noskaidroti arī labākie latviešu komandās. Par labāko uzbrucēju kļuvis Kristaps Šmits no "Limbaži"/MSĢ komandas. 1. apļa spēlēs Kristaps savas komandas labā guvis 141 punktu, bet šobrīd pēc desmit nospēlētām spēlēm ir otrs rezultatīvākais spēlētājs visā Meistarlīgā. Kā īpaši veiksmīga atzīmējama spēle pret līgas līderiem VK "Saaremaa", kur Kristaps guva 34 punktus.

Par labāko bloķētāju kļuvis Vladislavs Blumbergs no "Jēkabpils Lūši" komandas, kurš 1. apļa spēlēs ar bloku guvis 25 punktus un šajā elementā ir līderis visā Meistarlīgā. Veiksmīgākās spēles bija RTU/"Robežsardzi" un VK "Parnu", kur katrā ar bliku tika gūti pieci punkti.

Labākais servju uzņēmējs bijis Armands Āboliņš no "Jēkabpils Lūši" komandas, kurš 1. apļa spēlēs veiksmīgi uzņēmis 68% servju, no kurām 39% servju uzņemtas nevainojami. Par labāko libero kļuvis Ingars Ivanovs no RTU/"Robežsardzes" komandas, kurš 1. apļa spēlēs ne tikai veiksmīgi “cementējis” komandas aizsardzību, bet arī veiksmīgi uzņēmis serves. Kopskaitā veiksmīgi uzņemts 61% servju, no kurām 33% servju uzņemtas nevainojami.

Visi spēlētāji iegūst balvas no "Rāmkalniem" un "Venden". 2. apļa labākie spēlētāji tiks izziņoti februāra sākumā, kad noslēgsies Meistarlīgas sacensību 2. aplis. Kopumā regulārajā turnīrā komandas šosezon aizvada trīs apļus.

Informāciju sagatavoja:
Lelde Blumberga
Sabiedrisko attiecību speciāliste
LVF