Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Celitāns aizvadījis pirmās spēles savas jaunās komandas rindās

Jānis Celmiņš

Celitāns aizvadījis pirmās spēles savas jaunās komandas rindās
Gundars Celitāns ar savu jauno treneri:
Foto: pallavolomodena.com

Latvijas pēdējo gadu spožākā volejbola zvaigzne Gundars Celitāns aizvadījis pirmās spēles savas jaunās komandas „Casa Modena” rindās. Itālijas komanda, kas turpina gatavošanos A1 līgas sezonas sākumam aizvadījusi divas pārbaudes spēles un abās piedalījies arī Celitāns.

Celitāns uz Itāliju devās jau aizvadītajā nedēļā un uzsāka treniņus kopā ar savu jauno komandu „Casa Modena”. Sezonas pirmais mačs A1 līgā komandai paredzēts 7. oktobrī, bet līdz tam jāaizvada ierastās pirmssezonas pārbaudes spēles.

Pirmajā no pārbaudes mačiem „Casa Modena” tikās ar citu Itālijas komandu „Cucine Lube Macerata” un nospēlēja neizšķirti – 2:2. Otrajā Celitānam un Co pretī stājās latvietim labi zināmā turku „Fenerbahce” komanda, kas šogad startēs ar Čempionu līgā. Pirmajā mačā Celitānam 8 punkti, otrajā – 11. Tāpat latvietis no komandas treneriem izpelnījies labus vārdus un daudz komplimentu.

Tikmēr Somijas čempionātā pirmo maču aizvadījis Aivars Petruševics, kurš izlases rindās guva nelielu pleca savainojumu un sezonas pirmajā spēlē „Hurrikaani” komandai palīdzēt nevarēja. Mačā pret Uģa Krastiņa vadīto „VaLePa” komandu Aivars bija ierindā un sekmēja sevis pārstāvētās komandas uzvaru spraigā piecu setu cīņā – 3:2. Petruševics spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa un guva divus punktus. Zaudētāju rindās tikmēr rezultatīvākais atkal bija Ansis Medenis, kura kontā šoreiz 21 punkts. Elviss Krastiņš un Somijas izlases otrā tempa uzbrucējs Olli Kunnarī atzīmējās ar 14 gūtiem punktiem katrs.

Izmantotie resursi:
Mestaruusliiga

  -1 [+] [-]

, 2012-09-28 14:57, pirms 12 gadiem
Hurrikaani šogad paņems Somijas zeltu.

  +2 [+] [-]

, 2012-09-28 15:50, pirms 12 gadiem
ramzey rakstīja: Hurrikaani šogad paņems Somijas zeltu.
mēģini par to pārliecināt Ansi un Krastiņu ģimeni... Neizdosies!