Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

J. Šmēdiņa pārstāvētajam klubam uzvara turnīrā Polijā

Jānis Celmiņš

J. Šmēdiņa pārstāvētajam klubam uzvara turnīrā Polijā
Jānis Šmēdiņš uzņem servi

Gatavojoties jaunajai Vācijas Bundeslīgas sezonai, pārbaudes turnīrā Polijā aizvadītajā nedēļas nogalē piedalījies Latvijas izlases spēlētāja Jāņa Šmēdiņa pārstāvētais "SCC Volleyball Spielbetriebsgesellscaft" klubs.

Turnīrā aizvadot trīs spēles pret Polijas top komandām un svinot uzvaras visās no tām, "SCC Volleyball Spielbetriebsgesellscaft" klubs izcīnīja uzvaru turnīrā. Jānis Šmēdiņš piedalījās divās no trim spēlēm un kā pats atzina portālam Sportacentrs.com ar savu sniegumu var būt apmierināts.

Vācijas Bundeslīgas pirmo spēli Šmēdiņa pārstāvētā vienība aizvadīs 3. oktobrī izbraukumā.

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Latvijas izlases un bijušais VK "Rīga / Lāse-R" volejbolists Jānis Šmēdiņš starpsezonu periodā no Rīgas kluba pārgāja uz Vācijas komandu. Klubs aizvadītajā sezonā Vācijas čempionātā ierindojās otrajā vietā un pirms jaunās sezonas tam nomainījies arī treneris.

Jau tuvākajā laikā Sportacentrs.com lasiet interviju ar J. Šmēdiņu.