Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs rezultatīvs pārbaudes spēlēs

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs rezultatīvs pārbaudes spēlēs
Viktors Koržeņevičs (pa labi)

Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs turpina gatavoties sezonai sava jaunā kluba "Unicaja Almeria" sastāvā. Komanda aizvadījusi divas pārbaudes spēlēs, kurā latvietis bijis starp rezultatīvākajiem.

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Latvijas vīriešu volejbola izlases spēlētājs Viktors Koržeņevičs savu karjeru turpinās Spānijas čempionāta komandā "Unicaja Almeria". Līgums ar spāņu klubu parakstīts uz vienu sezonu.

Šīs nedēļas beigās "Unicaja Almeria" klubs aizvadīja divas pārbaudes spēles, tiekoties ar Ēģiptes izlasi. Spānijas klubs abās spēlēs izcīnījis uzvaras attiecīgi ar 3:1 un 3:0. Koržeņevičs abās spēlēs bija starp rezultatīvākajiem. Pirmajā mačā 10 punkti, bet otrajā latvietis bija rezultatīvākais ar 13 punktiem (pieci bloki, trīs neatvairāms serves un pieci veiksmīgi uzbrukumi).

Rīt komanda dodas uz Beļģiju, kur paedzētas pārbaudes spēles ar Beļģijas klubu "Maseik".

Nākamsezon Koržeņeviča pārstāvētais klubs piedalīsies arī "Indesit" Čempionu līgā.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-27 13:49, pirms 15 gadiem
Jānis Celmiņš iesūkā parsportu.lv triis labas intervijas,kāmēr šis onanē vai arī visi volejbolisti šo na......j sūta!

     [+] [-]

, 2009-09-28 02:22, pirms 15 gadiem
Vismaz kāda ziņa par mūsējiem ārzemēs. Tik daudz, kuros klubos spēlē zinam, kā iet? .. Jālasa parsportu.lv diemžēl. Neteiktu, ka tur ir dikti labi un informācijas bagāti tie raksti, bet vismaz ir kāda informācija!
Lūdzu vairāk info! Sezonas tūlīt, tūlīt sāksies un citam jau ir sākusies! Veiksmi visiem mūsu volejbolistiem ārzemēs!