Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Juniores Jelgavā uzsāks cīņu par EČ finālturnīru

Jānis Celmiņš

Juniores Jelgavā uzsāks cīņu par EČ finālturnīru
Inguna Minusa
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pirmo reizi pēc daudzu gadu pārtraukuma Latvijas Volejbola federācija ir pieteikusi Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas sacensībām gan sieviešu, gan junioru sieviešu izlases. Junioru izlase cīņu par EČ finālturnīru uzsāks Jelgavā, Zemgales OC uzreiz pēc jaunā gada - no 6. līdz 8. janvārim.

Nākamā gada sākumā, no 6.-8.janvārim, Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, Latvijas Volejbola federācija organizēs Eiropas čempionāta pirmās kvalifikācijas kārtas turnīru juniorēm, kurā piedalīsies Latvijas, Dānijas un Kipras junioru izlases. Latvijas junioru izlasi jau vairākus gadus trenē Inguna Minusa un viņa komandu vadīs arī šajā turnīrā. 6. janvārī savstarpējo maču aizvadīs Dānijas un Kipras jaunās volejbolistes, bet 7. un 8. janvārī Latvijas juniorēm jāspēlē attiecīgi ar Dāniju un Kipru.

Uzvaras gadījumā Latvijas izlase nodrošinās vietu kvalifikācijas turnīra nākamajā kārtā, kas no 10.-15.aprīlim notiks Baltkrievijā, kur apakšgrupā jau ielozētas - Baltkrievijas, Vācijas, Polijas, Francijas un Lietuvas izlases.

Sacensību kalendārs

DatumsLaiksKomandas
06.01.pl.19.00Kipra - Dānija
07.01.pl.16.00Dānija - Latvija
08.01.pl.16.00Latvija - Kipra