Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Gundars Celitāns spēlēs izlasē

Jānis Celmiņš

Gundars Celitāns spēlēs izlasē
Gundars Celitāns
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

"Krievijas čempionātā ir pārtraukums, un ir vienošanās ar kluba vadību, ka varēšu braukt uz Rīgu," intervijā diena.lv savu dalību Pasaules volejbola čempionāta pirmās kvalifikācijas kārtas spēlēs Latvijas izlases sastāvā apstiprina Gundars Celitāns.

Pasaules volejbola čempionāta pirmās kvalifikācijas kārtas B grupas spēlēs Latvijas vīriešu volejbola izlasei pretī stāsies Zviedrijas un Norvēģijas valstsvienības, turklāt turnīrs notiks Rīgā - Olimpiskajā Sporta centrā.

Intervijā portālam diena.lv savu dalību Pasaules volejbola čempionāta pirmās kvalifikācijas kārtas spēlēs Latvijas izlases sastāvā apstiprina Gundars Celitāns - "Tajā laikā Krievijas čempionātā ir pārtraukums, un ir vienošanās ar kluba vadību, ka varēšu braukt Rīgu. Kvalifikācijas turnīrā noteikti spēlēšu, bet uz izlases pārbaudes spēlēm Nīderlandē gan netikšu. Dažas dienas gribas pabūt mājās, kur pasen neesmu bijis. Žēl, ka Līvānos samus pazvejot nesanāks. Bet nav jau arī īstais laiks."

Lūgts novērtēt Latvijas izlases izredzes Celitāns atbild - "Ko tur daudz vērtēt — jāvinnē gan norvēģi, gan zviedri! Pēdējā laikā izlase ir spēlējusi tik neveiksmīgi, ka beidzot jāsāk rāpties ārā no bedres."

"Pēc zaudējuma Novosibirskā treniņi kļuvuši vēl smagāki. Vienīgā brīvdiena bija svētdien, kad tikai rīta pusē atgriezāmies Belgorodā. Pārsvarā ir divi treniņi dienā. Tikai reizumis — viens. Ir ko turēt, bet varbūt tā arī vajag, jo čempionāta līmenis šeit ir ļoti augsts. Varbūt pat visaugstākais pasaulē. Francijā vēl bija kāda spēle, kurā varēja uzvarēt ar pusspēku. Te pietiek tikai mazliet atlaist, un būs zāģis. Tā mums bija pret Jugra-Samotlor. Pirmajā setā viegli vinnējām, nedaudz atslābinājāmies un dabūjām iekšā ar 1:3. Šobrīd tieši stabilitāte ir lielākā problēma. Mums ir vai nu labas spēles, vai arī izgāšanās. Turpinām meklēt savu spēli," tāpat Celitāns intervijā apstiprina, ka dzīve Krievijā nav viegla.

Izmantotie resursi:
diena.lv

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:08, pirms 16 gadiem
es domāju, ka Krievījā var noķert daudz lielākus samus nekā Līvānos.
Kā ar pārējiem:itāli, somiem, spāni...kas tad vēl mums...igaunis, kiprietis?!

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:10, pirms 16 gadiem
kemrausis rakstīja: es domāju, ka Krievījā var noķert daudz lielākus samus nekā Līvānos.
Kā ar pārējiem:itāli, somiem, spāni...kas tad vēl mums...igaunis, kiprietis?!
te ir info - Zināms PČ kvalifikācijas turnīra volejbolā...

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:18, pirms 16 gadiem
vēstules ir izsūtītas...hi hi...atceros, kā bija ar Salvi. Tad kad runa bija par apdrošināšanu, tad federācija klusē, klubs bez apdrošināšanas nelaiž...un presē federācija paziņo, ka Cielavs ir atteicies spēlēt!
Labi, ka mums ir G. Celitāns tajā pozīcijā, bet, piemēram, kas ir ar cēlājiem?

     [+] [-]

, 2008-11-24 15:23, pirms 16 gadiem
ceelaaji - D. Petrovs un V. Grimailovs!

  +1 [+] [-]

, 2008-11-24 15:25, pirms 16 gadiem
Labākās ziņas šodien!

  -1 [+] [-]

, 2008-11-24 15:27, pirms 16 gadiem
prima rakstīja: ceelaaji - D. Petrovs un V. Grimailovs!
Uzskatu, ka šis ir vājākais punkts (un vēl pirmais temps, bet Hotuļeva)

  +6 [+] [-]

, 2008-11-24 16:09, pirms 16 gadiem
Pēda, Medenis plosās Itālijā, Celitāns Krievijā, Hotuļevs laikam Francijā, Štāls līderis Igaunijā, Somijā džeki reāli griež, ko vēl vairāk var vēlēties - bet bitītmatos kas notiek kad jāspēlē kopā izlasē??!!
pret lielajiem bez cerībām un mokās ar pastarīšiem, vai tiešām vienīgais stimuls ir nauda, kas vēl trūkst?

treneris? reku tas pats Kolčins kamēr Krievijā bija asistents, tikmēr laikam tika uzskatīts par nederīgu, tagad pacēlis līderos Fakelu un tiek minēts jau kā kandidiāts uz Krievijas izlases vadīšanu ...

  -3 [+] [-]

, 2008-11-24 16:28, pirms 16 gadiem
tāpat Celitāns intervijā apstiprina, ka dzīve Krievijā nav viegla.

LOL

  +2 [+] [-]

, 2008-11-24 16:48, pirms 16 gadiem
jē naglotājs is in house.

     [+] [-]

, 2008-11-24 18:42, pirms 16 gadiem
Bāc, ka nesanāk kara stāvoklis ar Zviedriju, kad Celtāns viņējo libero ar bumbu nositīs.

     [+] [-]

, 2008-11-24 19:26, pirms 16 gadiem
B.Kolčins Latvijai sen nav vajadzīgs, Krievijai, Igaunijai ir (jocīgi)?!

     [+] [-]

, 2008-11-24 20:56, pirms 16 gadiem
kemrausis rakstīja: Uzskatu, ka šis ir vājākais punkts (un vēl pirmais temps, bet Hotuļeva)
nedomāju... vēl varētu būt kandidātos Leitis un Vensbergs. tas arī viss! vairāk jau mums to cēlāju nav! tālākā rezervē vēl Caics varētu būt.

Vensbergs vispār manuprāt ir pāragri norakstīts un šobrīd mokās AVK sastāvā. Savulaik tieshi vinjsh bija tas, kursh pienesa munīciju Celitānam!

     [+] [-]

, 2008-11-24 20:59, pirms 16 gadiem
Hotuļevu gan vajadzētu. domāju ka vinjsh noderetu! bet atkal no otras puses skatoties sobrid veiksmigi spele Zavarotnijs un Armands Celitāns, ja vēl klāt pienāks Koržeņevics, tad būtu par daudz! shie nav tie maci, kad kādu būs laika baudīt! sanaks kopa un bus jagriez!

Vienīgi nesaprotu, kāpēc Štāls netiek aicināts? Tartu tacu vinjsh sobrid ir viens no līderiem.

     [+] [-]

, 2008-11-25 08:20, pirms 16 gadiem
zigiss rakstīja: Pēda, Medenis plosās Itālijā . . .
Pēdējā laikā par Medeni neko neesmu dzirdēji, mēģināju info atrast i-netā neizdevās. Ja kāds zina, painformējiet.

Par izlasi neteikšu neko, pārāk daudz sāpīgu momentu. Cerēsim uz uzvarām janvārī.

  +3 [+] [-]

, 2008-11-26 16:27, pirms 16 gadiem
Gan jau salasīs izlasi - nebūs tik traki tikai pēc manām domām no "Superkluba" gan nevajadzētu tos daudzos spēletājus ņemt pietiktu ar Pļaviņu , Saušu, Celitānu, Iecelnieku, no Ožiem Vilmani, no Kuldīgas abus Grimailovus, No igauņiem Leiti un Štālu, no ārzemēm pats par sevi saproams Celitāu, Hotuļevu, Medeni (izlases uzmesto), Pēdu un Viss!!! Par trenneri Deveikusu un Birzuli!!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-26 19:19, pirms 16 gadiem
Diognāle rakstīja: Gan jau salasīs izlasi - nebūs tik traki tikai pēc manām domām no "Superkluba" gan nevajadzētu tos daudzos spēletājus ņemt pietiktu ar Pļaviņu , Saušu, Celitānu, Iecelnieku, no Ožiem Vilmani, no Kuldīgas abus Grimailovus, No igauņiem Leiti un Štālu, no ārzemēm pats par sevi saproams Celitāu, Hotuļevu, Medeni (izlases uzmesto), Pēdu un Viss!!! Par trenneri Deveikusu un Birzuli!!!!
zini, ka man patīk tavs piegājiens. un Vīlmanis izskatās, ka tiešām būs jāņem ja nedabūs Koržeņeviču no Somijas!

     [+] [-]

, 2008-11-27 01:26, pirms 16 gadiem
Man arī patīk Jūsu piegājiens! Par Deveikusu un Vilmani par visiem 110%. Tas, ka Latvijai jāsāk kvalifikācija tik zemu, lielā mērā ir Vildes nopelns. Savu potenciālu un perspektīvu darbā ar izlasi viņš ir pierādījis gan ilgi, gan daudz. Patiess prieks, ka kļūdījos attiecībā uz G.Celitānu, kuram tomēr ir pauze Krievijas čempionātā(vai vienkārši komandai tajās dienās nav spēļu).

  +1 [+] [-]

, 2008-11-29 15:23, pirms 16 gadiem
prima rakstīja: zini, ka man patīk tavs piegājiens. un Vīlmanis izskatās, ka tiešām būs jāņem ja nedabūs Koržeņeviču no Somijas!
Vilmanis taču blokā neatsverams!!!