Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Koržeņevičs: "Uzdevums ir izpildīts, tas ir galvenais"

Jānis Celmiņš

Koržeņevičs: "Uzdevums ir izpildīts, tas ir galvenais"
Viktors Koržeņevičs

"Pret tāda līmeņa komandām galvenais ir nesākt spēlēt viņu tempā, mums tas izdevās," pēc uzvaras pār Norvēģijas vīriešu volejbola izlasi Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā portālam eSports.lv teica Viktors Koržeņevičs.

Jau ziņojām, ka šodien Olimpiskajā Sporta centrā 2010. gada Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmās kārtas B apakšgrupas spēlē ar 3:0 apspēlēja Norvēģijas izlasi, tādejādi sperot soli tuvāk iekļūšanai turnīra otrajā kārtā.

Pēc spēles portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza Latvijas izlases pirmā tempa uzbrucējs Viktors Koržeņevičs.

"Iesākām pārliecinoši, pret tāda līmeņa komandām galvenais ir nesākt spēlēt viņu tempā, mums tas izdevās. Otrais un trešais sets bija nedaudz grūtāki, taču maksimālais uzdevums ir izpildīts un tas ir pats galvenais - 3:0," teica Koržeņevičs.

Vaicāts pakomentēt savu sniegumu, spēlētājs teica, ka ir pieradis, ka viņam uzticas biežāk, tā esot bijis arī Nīderlandes turnīrā - "Uzbrukumā mani šodien neizmantoja pārāk bieži, citi čaļi kārtoja visu uzbrukumā, es vairāk darbojos blokā un servēs. Plecs jūtas nedaudz stīvs, bet kopumā jūtos labi."

Uz jautājumu kā spēlētājs jūtas Somijā, Koržeņevičs atbildēja - "Pārsvarā esmu apmierināts, ir dažas nianses, kas varētu būt labāk, bet kopumā nesūdzos. Algu maksā laikā, krīzi pagaidām neizjūtu."

Rīt pulksten 15.00 Latvijas izlase Olimpiskajā Sporta centrā tiksies ar Zviedrijas izlasi.