Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Vilde: "Šāda līmeņa komandas mums jāapspēlē"

Jānis Celmiņš

Vilde: "Šāda līmeņa komandas mums jāapspēlē"
Raimonds Vilde Latvijas izlases un VK Rīga / Lāse-R galvenais treneris
Foto: www.rigavolley.com

"Galvenais secinājums ir tas, ka šāda līmeņa komandas mums ir jāvar apspēlēt," pēc Zviedrijas un Norvēģijas izlašu spēles PČ kvalifikācijas turnīrā Rīga noskatīšanās portālam eSports.lv teica Latvijas volejbola izlases galvenais treneris Raimonds Vilde.

Šodien 2010. Pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīra B apakšgrupas spēlē Rīgā, Olimpiskajā Sporta centrā Norvēģijas izlase ar 3:0 apspēlēja Zviedrijas valstsvienību un rīt norvēģiem pretī stāsies Latvijas izlase. Šīs dienas spēlē klāt bija arī abi Latvijas izlases treneri Raimonds Vilde un Uģis Krastiņš, kuri laiku lieki netērēja un centās iegūt pēc iespējas vairāk informācijas par abām komandām ar kurām rīt un parīt nāksies spēlēt mūsu vīriem.

"Papētījām pretiniekus un secinājām, ka sestdien un svētdien viss būs atkarīgs no mums pašiem. Galvenais secinājums ir tas, ka šāda līmeņa komandas mums ir jāvar apspēlēt. Tāpat ieguvām statistiku un informāciju, kas mums interesēja, jo pirms šīs spēles informācijas par šīm komandām bija ļoti maz. Es uzskatu, ka mums vairāk jākoncentrējas uz savu spēli, nevis jāpēta pretinieki," pēc spēles noskatīšanās portālam eSports.lv teica Latvijas izlases galvenais treneris Raimonds Vilde.

Treneris arī neslēpa, ka viņam tomēr ir neliels pārsteigums, ka spēli uzvarēja norvēģi – "Jā, zinot, ka zviedriem ir labs diagonālais spēlētājs pirms spēles varēja domāt, ka uzvaru izcīnīs zviedri. No malas izskatījās, ka zviedri savus pretiniekus nedaudz nenovērtēja. Acīmredzot bija domājuši, ka iznāks un tā teikt "pāries pāri", bet redzējām, ka norvēģi tomēr nospēlēja kā komanda un uzvarēja. Redzot Norvēģijas komandas prieku pēc uzvaras, varam secināt, ka šī uzvara viņiem tomēr ir liels notikums. Viņi parādīja labāku komandas spēli un uzvarēja pelnīti."

Lūgts raksturot Latvijas izlases gatavību, Vilde bija optimists – "Domāju, ka viss ir labi. Arī ārzemēs spēlējošie atbraukuši labā formā. Ja pirmajos treniņos izskatījās, ka Gunčam (Gundaram Celitānam – aut.) nedēļu ilgā atpūta ir bijusi nedaudz par ilgu, tad pēc šīsdienas treniņa varu teikt, ka viss ir kārtībā. Tas potenciāls nekur nav pazudis. Es domāju, ka viss ir normāli (trīs reizes pārspļauj pār plecu). Galvenais ir noskaņoties un tad visam būtu jābūt kārtībā."

Latvijas izlases galvenais treneris portālam eSports.lv neslēpa arī komandas sākumsastāvu, kas jau rīt iesāks spēli pret Norvēģijas izlasi. "Sāksim ar Denisu Petrovu, Gundaru Celitānu, "pusītes" būs Jānis Šmēdiņš un Lauris Iecelnieks. Ņemot vērā, ka Jānis Pēda nebija turnīrā Nīderlandē, viņš sākumā paliks malā, bet esmu pietiekami drošs, ka spēles gaitā arī viņš dosies laukumā, arī viņš ir labā formā. Pirmā tempa pozīcijā spēlēs Viktors Koržeņevičs un Armands Celitāns, libero - Mārtiņš Pļaviņš," sarunas noslēgumā atklāja Vilde.

Spēle pret Norvēģijas izlasi rīt Olimpiskajā Sporta centrā sāksies pulksten 14.00 un to tiešraidē translēs arī LTV7 kanāls.

Slēpts komentārs: Tinkijs Vinkijs

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 22:57, pirms 16 gadiem
es tieshi taa pat domaaju lai veicaas!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 23:02, pirms 16 gadiem
nu tad jaanoveel veiksmi un un uzvaru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 23:17, pirms 16 gadiem
viss buus, tikai pashiem jaapacenshaas. nedriikst par zemu noveerteet pretinieku
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 23:23, pirms 16 gadiem
nu lai nu ta butu
rit visi uz oc

  -2 [+] [-]

, 2009-01-02 23:37, pirms 16 gadiem
nu ..ja speele notiktu areenaa riiga ... uhh..tur ne tikai apspeeleetu vinjus

  -1 [+] [-]

, 2009-01-03 02:23, pirms 16 gadiem
Lielisies lielisies un padirsis ta vienmer ir bijis@

  +1 [+] [-]

, 2009-01-03 10:16, pirms 16 gadiem
Visi uz OSC,atbalstam savējos!!!Go Latvia!!!