Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Ozolnieki / Poliurs" pārbaudes mačā pieveic "AVK"

Jānis Celmiņš

"Ozolnieki / Poliurs" pārbaudes mačā pieveic "AVK"
Aivars Siļutins
Foto: Renārs Buivids

Gatavojoties jaunajai "Schenker" volejbola līgas sezonai pārbaudes spēli aizvadījuši "Ozolnieki / Poliurs" volejbolisti, kas aizvadīja četrus setus pret Nacionālās līgas komandu "AVK" un izcīnīja uzvaru ar 4:0.

Jau ziņojām, ka šajā starpsezonu periodā sadalījās Latvijas čempionvienība "Biolars / Olaine - Ozolnieki" un izveidojās divas komandas, kuras nu bāzēsies Ozolniekos un Jelgavā. Sīkāk par to šeit: Ozolniekos nosacīta skaidrība, Jelgavā pagaidām nē

Ozolnieku vienība šonedēļ aizvadīja savu pirmo pārbaudes spēli, kurā aizvadīja četrus setus pret Nacionālās līgas komandu "AVK" un izcīnīja uzvaru ar 4:0 (25:15, 25:16, 25:20, 25:21).

Jaunā "Schenker" līgas sezona sāksies pēc nepilna mēneša oktobra vidū un tajā spēlēs četri Latvijas klubi. Bez jau pieminētajām Ozolnieku un Jelgavas vienībām, arī "Lāse-R / Rīga" un "Daugavpils Universitāte".

     [+] [-]

, 2010-09-23 17:17, pirms 14 gadiem
Pēc punktu sadalījuma pa setiem izskatās, ka ja būtu 10 seti, vienu uzvarētu AVK

     [+] [-]

, 2010-09-23 22:08, pirms 14 gadiem
Autoram- diezgan neprecīzs rezultāts!!!