Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Leitis: "Visas sezonas garumā nospēlējām kā komanda"

Jānis Celmiņš

Leitis: "Visas sezonas garumā nospēlējām kā komanda"
Jānis Leitis, "Jelgava / LU" galvenais treneris
Foto: Viesturs Lejiņš

"Tas, kas mums pietrūka visus iepriekšējos gadus, bet šosezon bija ir - Ance Auziņa uzbrukumā, tāpat ļoti palīdzēja Inguna Minusa, arī Līga Lejiņa. Īstenībā mēs bijām kā komanda un tas ir uzvaras galvenais pamats," pēc triumfa Latvijas volejbola čempionātā dāmām portālam eSports.lv atzina Latvijas čempionvienības "Jelgava / LU" galvenais treneris Jānis Leitis.

Jau ziņojām, ka aizvadītajā nedēļas nogalē noslēdzās Latvijas volejbola čempionāts dāmām. Uzvaru tajā svinēja "Jelgava / LU" komanda, pirmo reizi kluba vēsturē iegūstot čempionu titulu.

Pēc pēdējās spēles, kurā ar rezultātu 3:1 tika apspēlēta "SVK Rīga" komanda portālam eSports.lv īsu komentāru sniedza Jelgavas kluba treneris Jānis Leitis: "Pirms pēdējā sabraukuma, lai izcīnītu čempionu titulu, mums bija nepieciešama viena uzvara. Pirmā spēle šajā sabraukumā mums sanāca ar Murjāņiem un šajā spēlē tad arī izdevās nodrošināt titulu. Atlikušajās spēlēs uzvaras nāca ļoti grūti, jo īpaši pret Rīgas komandu - motivācijas bija atlicis visai maz, bet mēs spējām saņemties un čempionātu pabeidzām ar uzvaru. Sestdien mums bija lielas problēmas ar servju uzņemšanu, kas sarežģīja uzbrukumu veidošanu, taču šodien jau viss bija krietni labāk. Rīgas klubs gan šodien nospēlēja krietni labāk nekā vakar un arī visā čempionātā kopumā. Esmu priecīgs, ka izdevās visu pabeigt četros setos."

Treneris atzina, ka sezona kopumā nebūt nav bijusi viegla un čempionāts bijis ļoti interesants. "Tas, ka līdz pat pēdējai spēlei nebija zināms galīgais vietu sadalījums, neapšaubāmi liecina par to, ka čempionāts bija tiešam spraigs, lai arī tajā startēja vien četras komandas. Tas, kas mums pietrūka visus iepriekšējos gadus, bet šosezon bija ir - Ance Auziņa uzbrukumā, tāpat ļoti palīdzēja Inguna Minusa, arī Līga Lejiņa. Īstenībā mēs bijām kā komanda un tas ir uzvaras galvenais pamats," sarunas noslēgumā atzina Leitis.

     [+] [-]

, 2009-03-23 08:31, pirms 16 gadiem
The Best !
Prieks ka plāno, domā un izdara !!!
Vēlreiz paldies visām meitenēm.

     [+] [-]

, 2009-03-23 11:51, pirms 16 gadiem
apsveicam Jelgavu un Murjānietes, kas 3 reizes lika kapitulēt Rīgai sezonas garumā un prieks redzēt turnīra tabulā pārliecinošo Jelgavas izrāvienu