Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Jelgavas volejbolistes nodrošina Latvijas čempionu titulu

Jānis Celmiņš

Jelgavas volejbolistes nodrošina Latvijas čempionu titulu
"Jelgava / LU" komanda pēc LČ apbalvošanas
Foto: Viesturs Lejiņš

Par Latvijas 2009. gada Latvijas čempionēm volejbolā kļuvušas "Jelgava / LU" kluba volejbolistes, kuras šodien Rīgā "Auroras" sporta kompleksa zālē izcīnīja divas uzvaras - pirmajā apspēlētas "Ropaži/MSĢ" volejbolistes (3:1), bet otrajā arī "Ezerzeme" komanda - 3:0.

Pirms pēdējā sabraukuma "Jelgava / LU" volejbolistēm, lai izcīnītu Latvijas čempionāta zelta medaļas, bija nepieciešams izcīnīt vismas vienu uzvaru pēdējās trijās spēlēs (ar 3:0 vai 3:1). To jelgavnieces paveica ar uzviju jau dienas pirmajā spēlē. Ar rezultātu 3:1 tika apspēlētas "Ropaži/MSĢ" volejbolistes, kas nozīmēja, ka par 2009. gada Latvijas čempionēm kļuvušas tieši jelgavnieces.

Pirms pēdējām divām čempionāta spēlēm, kas risināsies rīt jelgavnieces savas tuvākās sekotājas - 2008. gada čempiones "SVK Rīga" volejbolistes turnīra tabulā apsteidz jau par desmit punktiem.

Rīt Sporta kompleksa "Aurora" zālē tiks izspēlētas pēdējās divas Latvijas čempionāta dāmām spēles.

Izmantotie resursi:
volejbols.lv