Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Rīt ar spēli Jelgavā sāksies Latvijas čempionāta pusfināls volejbolā sievietēm

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Rīt ar spēli Jelgavā sāksies Latvijas čempionāta pusfināls volejbolā sievietēm
Foto: VK "Jelgava".

Rīt, 21. martā, ar spēli Jelgavas novada sporta centrā sāksies “Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm pusfināls, kur mājinieces jelgavnieces uzņems RVS/LU.

Pirms pusotras nedēļas ar Jēkabpils "Lūšu" uzvaru savās mājās pār jūrmalniekiem sākās vīriešu pusfināls, bet tagad ir pienākusi kārta pusfinālam arī sievietēm. Šajā nedēļā Optibet” Latvijas čempionātā sievietēm abos pusfinālos notiks pa vienai spēlei, pirmajai no tām notiekot rītdien Jelgavā.

Iepriekš ziņojām, ka SuFA klubs"/"Daugavpils Universitāte" ("SuFA klubs"/DU) un "Jelgava" komandas pagājušo sestdien savā laukumā uzvarēja "Optibet" Latvijas sieviešu volejbola čempionāta ceturtdaļfināla otrajās spēlēs, iekļūstot pusfinālā. Savukārt, RSU/MSĢ un RVS/LU kā pirmo divu vietu ieguvējas pamatturnīrā vietu pusfinālā jau bija nodrošinājušas.

Ceturtdien VK “Jelgava” sērijas līdz divām uzvarām pirmajā spēlē savā laukumā uzņems valsts čempiones RVS/LU volejbolistes. Divās pirmajās spēlēs Latvijas čempionāta ieskaitē ar 3-0 pārākas bija rīdzinieces, otrajā ar 3-1 viesos uzvarēja Jelgavas volejbolistes, bet trešajā ar 3-2 pārāka bija Rīgas komanda.

Otrs pusfināls sāksies sestdien Daugavpilī, kur “SUFA klubs”/DU tiksies ar pamatturnīra uzvarētāju RSU/MSĢ komandu. Latvijas čempionātā šosezon visās trīs spēlēs ar 3-0, 3-1 un 3-0 pārākas bija rīdzinieces.

“Optibet” Latvijas čempionāts sievietēm

Pusfināli

21.03. 20.00 VK “Jelgava” – RVS/LU

23.03. 17.00 “SUFA klubs”/DU – RSU/MSĢ

Izmantotie resursi:
Home - Volejbols

     [+] [-]

, 2024-03-20 22:02, pirms mēneša
Kaut kas nav riktīgi ar virsrakstu...

"RĪT AR SPĒLI JELGAVĀ SĀKSIES LATVIJAS ČEMPIONĀTS VOLEJBOLĀ SIEVIETĒM"