Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu komandām uzvara un zaudējums Baltijas volejbola līgā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas sieviešu komandām uzvara un zaudējums Baltijas volejbola līgā
Foto: VK "Jelgava".

Šodien Optibet Baltijas sieviešu volejbola līgā VK “Jelgava” trijos setos pieveica Igaunijas komandu “Barrus/Võru”, bet Rīgas Stradiņu universitāte/MVS tikpat setos atzina cita Igaunijas kluba “TÜ/Bigbank” pārākumu.

# VK “Jelgava” ļoti pārliecinoši tika pie ceturtās uzvaras, pārspējot igaunietes ar 3:0 (25:20, 25:14, 25:14) un sarūpējot viņām piekto zaudējuma septiņās spēlēs.

# Līdzīga cīņa noritēja tikai pirmajā setā. Seta otrajā pusē jelgavnieces vienu brīdi vēl atradās iedzinējos ar 15:16, bet tad panāca 21:19 un vadības grožus vairs neatdeva – 25:20.

# Otrajā un trešajā setā VK “Jelgava” pretiniecēm ļāva iegūt tikai 14 punktus, pārliecinošu pārsvaru iegūstot seta vidū.

# Rezultatīvākā jelgavniecēm bija 14 punktus nopelnījusī Līva Sola, bet vairāk par desmit punktiem ieguva vēl trīs – Līga Petuhova (12 punkti), Liene Šimkuse un Kristīne Gabranova (abām pa 11 punktiem).

# Rīgas Stradiņu universitāte/MVS ar 0:3 (15:25, 19:25, 11:25) atzina Igaunijas kluba “TÜ/Bigbank” pārākumu, ciešot sesto zaudējumu septiņas spēlēs, bet pretiniecēm sestajā spēlē tiekot pie ceturtā panākuma.

# Sīvāko pretestību Rīgas Stradiņu universitāte/MVS komandai izdevās parādīt otrajā setā, kad no 10:16 viņas panāca mīnus trīs – 18:21.

# Rezultatīvākā Latvijas komandā bija Anna Rīta ar 10 punktiem, bet pa 8 un 7 punktiem guva Anija Jurdža un Agija Ankeviča.